Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συναυλία Μουσικής Δωματίου στο Δημοτικό Ωδείο

Πάτρα: Συναυλία Μουσικής Δωματίου στο Δη...

Το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας

Συναυλία Μουσικής Δωματίου, σε έργα S. Mercadante & J.Brahms με  Σολίστ τον  Γιώργο Σκριβάνο (φλάουτο) , με τη συμμετοχή του "Κουαρτέτου Εγχόρδων" και των  Βιλέν Καραπετιάν (κοντραμπάσο), Γκουλνόρ Μποτίνη (πιάνο), διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Πατρών την Δευτέρα 27 Απριλίου  2015, στις  8.00 το βράδυ, στην αίθουσα Συναυλιών Μαιζώνος 42 & Αράτου (Παλαιό Μουσείο) .

Η συναυλία είναι ενταγμένη στην ενότητα εκδηλώσεων με γενικό τίτλο " Το Ωδείο Παρουσιάζει.........".

Πρόγραμμα

S. Mercadante Concerto  e-moll per flauto

e orchestra d'archi

Allegro maestoso

Largo

Allegro vivace  scherzando

σολίστ- Γιώργος Σκριβάνος-φλάουτο

συμμετέχει- Βιλέν Καραπετιάν-κοντραμπάσο

J. Brahms Piano Quintet  f-moll

Allegro non troppo

Andante, un poco adagio

Scherzo

Finale. Poco sostenuto

Allegro non troppo

Γκουλνόρ  Μποτίνη  - πιάνο

« Κουαρτέτο Εγχόρδων » Δημοτικού Ωδείου Πατρών

Μ. Σαφάροβα (βιολί)

Α. Σελαλμαζίδη (βιολί)

Ρ. Σμαγκούλοβ (βιόλα)

Ν. Κομισσάροβ (βιολοντσέλο)

Βιογραφικό Γεώργιος Σκριβάνος

Έχει αποφοιτήσει από την Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Χάγης στην Ολλανδία παίρνοντας τους τίτλους του Diploma Bachelor of Music και του Master in Music Performance με καθηγητές φλάουτου τους Rien de Reede, Thies Roorda, Emily Beynon, Kersten McKall και Patricia Morris. Παρακολούθησε τον κύκλο μαθημάτων εξειδίκευσης στη σύγχρονη μουσική και τις σύγχρονες τεχνικές του φλάουτου στο Conservatorio della Svizzera Italiana στο Lugano στην Ελβετία ,με καθηγητή τον Mario Caroli.

 

Έχει πάρει επίσης Δίπλωμα φλάουτου με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί στη τάξη φλάουτου της καθηγήτριας Iwona Glinka στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.

 

Συμμετείχε ενεργά με υποτροφία στο σεμινάριο ACANTHES στο Metz της Γαλλίας με καθηγητή τον Mario Caroli με εξειδίκευση στη σύγχρονη μουσική και ακόμα σε σεμινάρια με τους Peter Lukas Graf, Trevor Wye,  William Bennett, Phillipe Pierlotte, Will Offermans, Susan Milan, Lisa Ruoho.Έχει δώσει συναυλίες μουσικής δωματίου και recitals με διάφορα μουσικά σύνολα σε Ελλάδα , Ολλανδία και Γαλλία και έχει συμπράξει ως νέος σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Στέφανου Τσιαλή όπως επίσης και ως σολίστ με την Ορχήστρα Πατρών με μαέστρους τους Saulius Sondeckis , Θεόδωρο Αντωνίου και τον Δημήτρη Μποτίνη.

Επίσης συμπράττει με το ensemble σύγχρονης μουσικής της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών ,με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βασιλικής Ακαδημίας της Χάγης , την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων , την Ορχήστρα Πατρών ,το Εθνικό Θέατρο και την ορχήστρα της παιδικής σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.  Ήταν  μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Έχει δημιουργήσει το Omicron Ensemble με το οποίο πραγματοποιεί συναυλίες και art performances κυρίως με ρεπερτόριο της σύγχρονης εποχής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture