Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: Τρίωρο λουκέτο στους Δήμους αύριο το πρωί για τη δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων

Δυτική Ελλάδα: Τρίωρο λουκέτο στους Δήμο...

Απο τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι

Η Κ.Ε.Δ.Ε., ενόψει της συζήτησης, σήμερα, στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την αυριανή ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων Φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε μία σειρά κινητοποιήσεων, μεταξύ των οποίων, περιλαμβάνεται και τρίωρο συμβολικό "λουκέτο" στους Δήμους της Χώρας και τις Υπηρεσίες αυτών, την Παρασκευή, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, με τους εργαζόμενους να παραμένουν έξω από τα Δημοτικά Καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Επίσης,

Σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ. , αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε. θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όπου ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει ενώπιον των Βουλευτών της Επιτροπής τις θέσεις της Κ.Ε.Δ.Ε., σχετικά με το περιεχόμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αύριο, Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 11.30 π.μ., το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχοι από όλη τη Χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των Κομμάτων το Ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε., καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής, που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, παραμένει το αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό, «προκειμένου να ενημερωθούμε με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις