Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για τα ταμειακά διαθέσιμα- Ζητά την άμεση απόσυρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Π...

Η παράταξη του κ. Χριστόπουλου πρότεινε και ψήφισε το ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας

Ο Δήμος Πατρέων δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ζητά τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου το θέμα ετέθη προ ημερήσιας διάταξης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων  Κ. Πελετίδης εισηγήθηκε στο Σώμα την παρακάτω πρόταση η οποία έγινε και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Απαιτεί την άμεση και οριστική απόσυρσή της.

Αποφασίζει να μην εφαρμόσει την πράξη και να μην καταθέσει τα χρήματα.

Αποφασίζει την ημέρα της συζήτησης στην Βουλή, να οργανώσει κινητοποίηση μαζί με τον Πατραϊκό λαό και τους εργαζόμενους.

Τα διαθέσιμα του Δήμου είναι για τους εργαζόμενους, το λαό και τις ανάγκες του, όχι για τις τράπεζες, τους δανειστές και το κεφάλαιο».

Το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», του κ. Δημαρά, του κ. Παναγιωτόπουλου, του κ. Οικονομόπουλου, του κ. Πατούχα, του κ. Τζανάκου, και του κ. Ντρίνια.

 

Η παράταξη του κ. Χριστόπουλου πρότεινε και ψήφισε το ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, ενώ η παράταξη του κ. Σπαρτινού παρότι διαφώνησε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εντούτοις συμφώνησε με το περιεχόμενο που δίνει με αυτή η κυβέρνηση γι’ αυτό και κατέθεσε δικό της ψήφισμα που ψήφισαν οι σύμβουλοι της ΡΑΠ καθώς και η κυρία Σαμούρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις