Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 50χρονη σταρ Σάντρα Μπούλοκ, η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό People

Η 50χρονη σταρ Σάντρα Μπούλοκ, η ωραιότε...

Φιγουράρει και στο εξώφυλλο του μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικού

Σίγουρα η ανάδειξη της βραβευμένης με Όσκαρ σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Σάντρας Μπούλοκ ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2015 στον κόσμο, αποτέλεσε μία έκπληξη.

Η συμπαθής ηθοποιός με μία καριέρα στο σινεμά που ξεπερνά τα 20 χρόνια (πέρυσι γνώρισε μία τεράστια επιτυχία με το φιλμ «Gravity» τόσο στα ταμεία όσο και καλλιτεχνικά καθώς προτάθηκε και πάλι για Όσκαρ ερμηνείας) κοσμεί το εξώφυλλο του διπλού τεύχους του Αμερικάνικου People, 4 Mαίου 2015 που αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα, στο The Newsstand και στο Κέντρο Τύπου.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο φετινό ειδικό εξώφυλλο του περιοδικού ως η ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη, η 50χρονη Μπούλοκ είπε ότι απλά γέλασε όταν το άκουσε και πως δεν το πίστευε. «Πραγματικά. Είπα "αυτό είναι λίγο γελοίο"» είπε στο περιοδικό, το οποίο την χαρακτηρίζει real – πραγματική και προσγειωμένη και radiant – πως ακτινοβολεί ολόκληρη.

Kάτοχος όπως προείπαμε ενός Όσκαρ από το 2010 για την ερμηνεία της στο φιλμ «Μια Σχέση Στοργής – Τhe Blind Side», η Σάντρα Μπούλοκ δήλωσε ότι βρήκε την ομορφιά και ισορροπία στον ρόλο της ως μητέρα του πεντάχρονου γιου της, Λούις.

Πρόσθεσε όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, ότι η ζωή της με τον υιοθετημένο Λούις είναι μία συνεχής υπενθύμιση όλων όσων είναι σημαντικά. «Η πραγματική ομορφιά είναι ήσυχη. Ειδικά σε αυτή την πόλη, είναι τόσο δύσκολο να μην πεις: "Πρέπει να μοιάζω με αυτό"» είπε.

«Να είσαι καλός άνθρωπος, να είσαι καλή μαμά, να φτιάξεις ένα καλό γεύμα, να αφήσεις κάποιον να σε προσπεράσει όταν μοιάζει να βιάζεται περισσότερο. Οι άνθρωποι που θεωρώ πιο όμορφοι είναι εκείνοι που δεν προσπαθούν καν» πρόσθεσε ακόμα η γλυκιά Σάντρα Μπούλοκ, η οποία γνώρισε αρχικά επιτυχία με την ταινία «Speed».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight