Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ «Tracers – Η Συμμορία του Παρκούρ» από 23 Απριλίου 2015 στην Πάτρα

Το φιλμ «Tracers – Η Συμμορία του Παρκού...

Πρωταγωνιστεί ο νεαρός σταρ Τέιλορ Λότνερ και η Marie Avgeropoulos

Η Αμερικάνικη περιπέτεια «Tracers – Η Συμμορία του Παρκούρ» σε σκηνοθεσία Daniel Benmayor και σενάριο των Kevin Lund, Leslie Bohem, Matt Johnson, Matthew Johnson και T.J. Scott ξεκινά να προβάλλεται από αυτή την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 στην Ελλάδα (και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Tο ενδιαφέρον φιλμ που έχει κοστίσει γύρω στα 11 εκατομμύρια δολάρια έχει για πρωταγωνιστές τον 23χρονο γόη των φιλμ «Twilight – Λυκόφως» όπου υποδύθηκε τον Τζέικομπ, Taylor Lautner και μία Ελληνοκαναδή ηθοποιό και μοντέλο, την 27χρονη Marie Avgeropoulos από το Οντάριο. Στην ταινία που ήδη έχει βγει στις αίθουσες της Δανίας και έχει προγραμματιστεί και για τις ΗΠΑ, παίζουν ακόμα οι Adam Rayner και Sam Medina.

Πρόκειται για μία συναρπαστική ταινία δράσης με φόντο τον ριψοκίνδυνο κόσμο του σπορ υψηλής αδρεναλίνης, του «παρκούρ».

Ο Καμ μετά βίας βγάζει τα προς το ζειν και ξεπληρώνει τα χρέη του. Θα πέσει με το ποδήλατο του επάνω στη Νίκι, μια μυστηριώδη ξένη που θα τον παρασύρει στον ιλιγγιώδη κόσμο της. Το παρκούρ τον μεταφέρει σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ και του χαρίζει μια καλοπληρωμένη δουλειά υπό την επίβλεψη του αρχηγού της συμμορίας Μίλερ. Η τελική πρόκληση είναι να απεμπλακεί από τον κόσμο αυτό που δεν είχε φανταστεί ποτέ.

Η ταινία γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2013 στην Νέα Υόρκη.

Ο νεαρός σταρ Τέιλορ Λότνερ εκτός από τον ρόλο του στο «Λυκόφως», πρωταγωνίστησε και στην επιτυχημένη περιπέτεια «Abduction» το 2012. Πολλά νεανικά περιοδικά τον έχουν ξεχωρίσει και λατρέψει δίνοντας του τον τίτλο ενός από τους πιο σέξι νέους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Το πόστερ του φιλμ φιγουράρει ήδη στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η ταινία διανέμεται στις Ελληνικές αίθουσες από τις εταιρείες Seven Films και Σπέντζος.

*Στο μεταξύ άρθρο για τρεις Πατρινούς που ασχολούνται με το parkour και το free running, τους Χρήστο Καρούσο, Κωνσταντίνο Καλανδράκη και Κωνσταντίνο Λιάσκο, έχει δημοσιευτεί στο τρέχον Πασχαλινό τεύχος του περιοδικού The Best Magazine.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture