Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ο ΝΟΠ - Ηττήθηκε με 9-13 από τον Υδραϊκό

Κύπελλο: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ...

Ο Μπιτσάκος έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους με τρία τέρματα που πέτυχε

Ο ΝΟΠ προσπάθησε για την υπέρβαση, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον έμπειρο Υδραϊκό από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 9-13 στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Η πατρινή ομάδα ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, ενώ με τη λήξη του έχανε με 5-7.

Ωστόσο η διαφορά των τριών τερμάτων που είχε κατά διαστήματα ο Υδραϊκός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν επέτρεψαν στο ΝΟΠ να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Βασίλης Κανελλόπουλος, ενώ στα τελευταία λεπτά θέαμα πρόσφεραν και οι πιο μικροί του ΝΟΠ που πέρασε περίπου έξι λεπτά πριν το τέλος στον αγώνα ο Μάκης Λυκούδης.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν στον πάγκο τους, τον  Δημήτρη Μαυρωτά που ήταν τιμωρημένος, είχαν σε μεγάλη μέρα τους Στελλάτο και Μπιτσάκο.

Tα 8λεπτα: 4-5, 1-2, 1-2, 3-4.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (M. Λυκούδης): Ορφανός, Κατσιγιάννης,  Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος 5, Καρβουττζής, Φύκουρας 1, Καλιοράκης,  Ãρυσανθακόπουλος, Λεβεντάκος 1, Γκότσης, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζής,  Λιμαράγης,  Πατρινός, Βικάτος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Βούλγαρης): Φλέγκας, Καϊάφας, Εμμανουηλίδης Ι., Κοκκινάκης 1, Μπαγλατζής, Αγκόρτσας Χ,    Λάζαρης 2, Αργυρόπουλος 1, Μπιτσάκος 3, Βλοντάκης 2, Μπλάνης 1, Εμανουηλίδης Β., Κονταξής, Στελλάτος 3.

* Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 18 λεπτών λόγω καθυστερημένης άφιξης του γιατρού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports