Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτή την Παρασκευή live οι Playmen στην Πάτρα

Αυτή την Παρασκευή live οι Playmen στην Πάτρα

Σε μία μουσική βραδιά που θα έχει τον χαρακτήρα ενός μεγάλου πάρτι

Ένα επιτυχημένο μουσικό δίδυμο που ακολουθούν και επιτυχημένη καριέρα dj, οι Playmen θα έρθουν στην Πάτρα για να πραγματοποιήσουν μία live εμφάνιση αυτή την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα οι Playmen που πρωτοσχηματίστηκαν το 2007, θα εμφανιστούν στο Otto Multi Bar-Restaurant, στην Όθωνος Αμαλίας 104, σε μία βραδιά για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού. Η βραδιά θα έχει τον χαρακτήρα ενός μεγάλου πάρτι με special performance από το πιο επιτυχημένο DJ duo της Ελλάδας, τους Playmen.

Aυτή την Παρασκευή λοιπόν, ο εντυπωσιακός χώρος του Otto, θα διαμορφωθεί ειδικά για την μουσική βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο summer warm-up πάρτι με τους Playmen.

Τους Playmen απαρτίζουν ο Παύλος Μανώλης και ο Λευτέρης Ξενάκης, οι οποίοι ειδικεύονται στην ηλεκτρονική μουσική και συγκεκριμένα στην ποπ electro house μουσική και έχουν φτάσει θεωρούνται από τους καλύτερους στο είδος τους στην Ελλάδα

Όπως αναφέρεται στην σελίδα του μαγαζιού στο facebook, για τις ανάγκες της βραδιάς, ο πανέμορφος σχεδιασμός χώρου του Otto θα συνδυαστεί με την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να στηθεί όσο πιο καλά γίνεται το event που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό.

Το πάρτι να σημειώσουμε πως θα αναλάβει να ξεκινήσει ο ταλαντούχος νεαρός DJ και παραγωγός Liva K ενώ στη συνέχεια θα αναλάβουν τα decks οι μοναδικοί Playmen για να απογειώσουν τη βραδιά με τις εκπληκτικές μουσικές τους.

Χορηγοί : Collective Πάτρα & Absolut.

Τηλ Κρατήσεων : 694 040 1540 – 6944656393.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View