Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σήμερα Κυριακή, μαθητές και καθηγητές "Τρέχουν για την Πάτρα- ESCAPE''-Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σήμερα Κυριακή, μαθητές και καθηγητές &q...

Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Από τις 10.30 σήμερα το πρωί η Πάτρα κινείται στους ρυθμούς της αθλητικής εκδήλωσης «Τρέχω στην Πάτρα-Escape», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Για τους αγώνες δόθηκε συνέντευξη Τύπου, από τον Τάκη Πετρόπουλο, Σύμβουλο του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού, αλλά και τους επικεφαλής όλων των φορέων που διοργανώνουν την αθλητική εκδήλωση, καθώς και εκπροσώπους ξένων αντιπροσωπειών.

Πρόκειται για διεθνείς αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων και οργανώνεται από τους: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Φυσική Αγωγή Αχαΐας – ΚΕΣΥΠ Πατρας), Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Πατρέων και ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 700 μαθητές και καθηγητές από σχολεία της Πάτρας, αλλά και 280 μαθητές και καθηγητές, 10 σχολείων, από 6 χώρες της Ευρώπης.

Και οι τρεις αγώνες δρόμου (5 χλμ., 10 χλμ. και 1.000 μέτρων), θα έχουν εκκίνηση από την πλατεία Γεωργίου και αφού τρέξουν την προγραμματισμένη απόσταση, θα τερματίσουν και πάλι στην πλατεία Γεωργίου.

Οι δρόμοι της Πάτρας που θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα, είναι οι εξής: Κορίνθου, Αγίας Σοφίας, Κωνσταντινουπόλεως και Μαιζώνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports