Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Αποκλεισμένοι" λόγω έργων στο κέντρο της πόλης - Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους σε Βλατερό και Κανακάρη

Πάτρα: "Αποκλεισμένοι" λόγω έρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Περιμένουν εδώ και μήνες να τελειώσουν τα έργα μπροστά απο τα σπίτια τους για την πεζοδρόμηση του Βλατερού και τη διάνοιξη της Κανακάρη, προκειμένου να μπορέσουν έστω να βάλουν στο πάρκιγκ τους τα αυτοκίνητά τους αλλά για την ώρα κανείς δεν τους δίνει σαφείς απαντήσεις τουλάχιστον για το χρονοδιάγραμμα.

Οι κάτοικοι στην οδό Σίφνου έχουν αγανακτήσει βλέποντας τον δρόμο απο τις αρχές Φεβρουαρίου -οπότε και ξεκίνησαν τα έργα πεζοδρόμησης στο Βλατερό και διάνοιξης της Κανακάρη - να έχει κλείσει απο την Κανακάρη έως την Καραϊσκάκη και στην παράλληλη με τη Σίφνου οδό Ροδόπης.

Όπως αναφέρουν στην καταγγελία που έστειλαν στο thebest.gr :

"Έσκαψαν, έριξαν τσιμέντο και το παράτησαν. Συνέχισαν το ίδιο στα τμήματα απο το τέρμα της Καραϊσκάκη και Σατωβριάνδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε στα ιδιωτικά πάρκιγκ μας εδώ και μήνες (με βάση σύμβασης οφείλουν να μας τα παρέχουν) και εφόσον προκύψει ανάγκη πυροσβεστικού ή ασθενοφόρου να μην μπορεί να προσεγγίσει αυτούς τους δρόμους. Σαφείς απαντήσεις δεν παίρνουμε και ειδικά για το κομμάτι Σίφνου - Ροδόπης είπαν οτι 30 Απριλίου θα το ολοκλήρωναν αλλά πάει μέχρι τέλος καλοκαιριού και αν.... Μεγάλη Ταλαιπωρία"


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις