Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ "Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης" - Τον Μάρτιο του 2016 στις αίθουσες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ "Batman v...

Τους δύο κόμικ σούπερ ήρωες υποδύονται ο Μπεν Άφλεκ και ο Χένρι Καβίλ

Τι κι αν η πολυαναμενόμενη και ήδη πολυδιαφημισμένη ταινία μπλοκμπάστερ «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης - Batman v Superman: Dawn of Justice» αργεί ακόμα να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, ήδη δόθηκε στην δημοσιότητα από την εταιρεία διανομής Tanweer, το υποτιτλισμένο teaser trailer του φιλμ που όπως αντιλαμβάνεστε μεγαλώνει την περιέργεια και την αγωνία.

Τους ρόλους των δύο υπερηρώων υποδύονται ο Χένρι Καβίλ - Superman και o 42χρονος Μπεν Άφλεκ του Μπάτμαν. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2016, σε 2D και 3D.

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι – Μan of Steel» με τον Χένρι Καβίλ, ανέλαβε το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς με αμέτρητους πιστούς φαν. Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο γοητευτικός Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo» (Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2013), ανέλαβε τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν, του Ανθρώπου Νυχτερίδα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Ακόμα η Έιμι Άνταμς, ο Λόρενς Φίσμπερν και η Νταιάν Λέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Βρετανός ηθοποιός τιμημένος με Όσκαρ Τζέρεμι Αίρονς, ως Άλφρεντ, ο εντυπωσιακός Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»). Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται όλο και πιο κοντά, όπως μας προιδεάζει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Oι δύο φωτ. του Άφλεκ είναι από το comicbookmovie.com.

Oι δύο φωτ. του Άφλεκ είναι από το comic...

Oι δύο φωτ. του Άφλεκ είναι από το comicbookmovie.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture