Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία:Iσόβια για τη δολοφονία του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη-Τον είχε μαχαιρώσει...διαρρήκτης

Ηλεία:Iσόβια για τη δολοφονία του αστυνο...

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Μάιο του 14 στην Ανδραβίδα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε για τη δολοφονία του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, ο Βασίλης Λέντερης. Για τα επιμερους αδικήματα η ποινή ειναι 30 έτη συν χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ...

12.25 Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού, Βασίλη Μαρτζάκλη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από 30χρονο αθίγγανο, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στην Ανδραβίδα, το βράδυ της 11ηςΜαΐου του 2014.

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού, η υπόθεση θα «ζωντανέψει» και πάλι σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Πύργου, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση που συγκλόνισε όχι μόνο την Ηλεία, αλλά το πανελλήνιο.

Ο 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, επέστρεφε από τα Λεχαινά λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, όπου βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Ανδρέα Κορομηλά στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Περί τις 11.25, μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του περπατούσαν στην οδό Παναγιώτη Παύλου, όταν αντιλήφθηκαν τον 30χρονο δράστη να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα μιας οικίας.

Εκείνη την ώρα το ίδιο αντιλήφθηκε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του και βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Ωστόσο, ο αδίστακτος ληστής πρόλαβε και χτύπησε δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα.

Ο Βασίλη Μαρτζάκλης έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο και εκεί ξεψύχησε. Ο δράστης έφυγε τρέχοντας και πέταξε το μαχαίρι σε κοντινό οικόπεδο. Δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που «έζωσαν» την Ανδραβίδα, αναζητώντας το δράστη.

Ο 35χρονος αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα και αργότερα δήλωσε στους αστυνομικούς πως φοβήθηκε πως θα βρεθεί στη φυλακή και γι αυτό τον μαχαίρωσε. Σήμερα είναι προφυλακισμένος.

πηγή:patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις