Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Sold out η σημερινή παράσταση-αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα- Live streaming από το You Tube, ολόκληρη η συναυλία

Sold out η σημερινή παράσταση-αφιέρωμα σ...

Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας συμπολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Γιώργος Ζαμπέτας-μπουζούκι αγάπη μου!» και προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη  μετάβασή τους στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ανακοινώνεται ότι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια.

Δυστυχώς και παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες πολίτες έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν την παράσταση, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί μία δεύτερη συναυλία, λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του βασικού ερμηνευτή κ. Φίλιππου Νικολάου. Όμως οι συντελεστές υπόσχονται, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η παράσταση «Γιώργος Ζαμπέτας-μπουζούκι αγάπη μου!», να  επαναληφθεί το καλοκαίρι στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας.

Προκειμένου όμως να αποζημιωθούν όσοι συμπολίτες δεν θα μπορέσουν να βρεθούν απόψε στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου για την παράσταση, η παραγωγή της εκδήλωσης ανακοινώνουν ότι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω του καναλιού της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν Χορδώ» στο you tube και συγκεκριμένα στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=31kcwFhzNHw&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture