Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέξας: "Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον κόουτς Βετούλα"

Μέξας: "Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα...

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές του καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Carna μέσα στην Περιβόλα, με τον Κώστα Μέξα να τονίζει ότι πλέον η ομάδα του έχει τύχη και για την είσοδό της στα πλέι οφ.

«Ήλθαμε στην Πάτρα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία γνωρίζαμε ότι δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Οι έξι συνεχόμενες ήττες που έχει κάνει συμπεριλαμβανομένου του τελικού, σίγουρα είναι πολλές για οποιαδήποτε ομάδα. Περιμέναμε όπως είπε και ο Θόδωρος (σ.σ. Ζάρας) αντίδραση από τους παίκτες του Απόλλωνα. Στο ξεκίνημα, στα 2-3 πρώτα λεπτά, ήμασταν χαμένοι, τουλάχιστον ένα βήμα πίσω.

Αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που καταφέραμε να ισορροπήσουμε το μυαλό μας, να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και να πάμε σε όλες τις μπάλες, καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλή άμυνα και με λίγα τακτικά λάθη από τους παίκτες. Σε κάποιες στιγμές ήμασταν και τυχεροί γιατί σε λάθη που κάναμε δεν δεχθήκαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα.

Νομίζω ότι μέσα από την άμυνα καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Υπήρξε εκείνο το τρίλεπτο στο τέλος του τρίτου προς το ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου που βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, πήραμε τη διαφορά και σε ένα σημαντικό ποσοστό πήραμε το μομέντουμ του παιχνιδιού οριστικά για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν πολύ δύσκολο έπειτα από τρεις εβδομάδες αποχής από επίσημα παιχνίδια να μείνουν συγκεντρωμένοι στην προπόνηση. Σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν, αυτή είναι η αλήθεια και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Να σας πω την αλήθεια δεν ήξερα τι θα συναντήσουμε σήμερα, ειδικά για την ομάδα μας, καθόλου δεν ήξερα. Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά. Εμείς συνεχίζουμε. Είπαμε ότι θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται.

Πλέον έχουμε τύχη για τα πλέι οφ, αυτή είναι η αλήθεια και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον κόουτς Βετούλα», είναι όσα είπε ο Κώστας Μέξας, κόουτς του ΚΑΟΔ, μετά τη νίκη της ομάδας του.

Πηγή: superbasket.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports