Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νικηφόρο φιλικό για τον Παναιγιάλειο

Νικηφόρο φιλικό για τον Παναιγιάλειο

Aπέναντι στον Πανελευσινιακό, με σκόρερ τον Καμινιώτη

Ευκαιρία για συμπεράσματα είχε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στον Παναιγιάλειο, στο φιλικό που έδωσε το Σάββατοη ομάδα του απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο Αίγιο. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 63' ο Καμινιώτης, με πλασέ.

Στο 8' ο Δουκάκης σούταρε λίγο έξω από την περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα όμως κατέληξε στο αριστερό δοκάρι τού Αθανασόπουλου. Στο 28' οι Αιγιώτες απάντησαν, όταν ο Μπουρλάκης αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μη εκμεταλλευόμενος την πάσα του Φουρτάδο. Η ομάδα της Ελευσίνας απείλησε και πάλι, στο 32', όταν ο Δουκάκης πλάσαρε τον Αθανασόπουλο, ο οποίος ωστόσο έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 36' το σουτ του Μπουρλάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 62' από σέντρα του Σκαρτσίλα, ο Καμινιώτης έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Δεν συνέβη το ίδιο στο 63', όταν ο μεσοεπιθετικός των «μελανόλευκων» πέρασε έναν αντίπαλο έξω από την περιοχή, εκμεταλλεύτηκε τον άδειο χώρο και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου ξεκίνησε χρησιμοποιώντας τη βασική ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων, όμως από το 38΄ άρχισε να «ρίχνει» στο παιχνίδι και τις «ρεζέρβες», με αποκορύφωμα τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Κ20), που προπονούνται από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου με τους επαγγελματίες. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, πλην του Ντο Σάντος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (38′ Μπαλτιμάς / 75′ Μυλωνόπουλος), Σανδραβέλης (46′ Μπούνας), Ρουμπουλάκου (38′ Σπίνουλας / 75′ Ρέλλας), Ιωάννου (46′ Τζημογιάννης), Ακπαρίδης (75′ Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας (38′ Μωυσίδης / 75΄ Μωυσίδης), Πιζ (46′ Καμινιώτης), Ουρτάδο (38′ Νάστος / 75′ Χριστόπουλος), Μπουρλάκης (46′ Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς (38′ Διαμαντόπουλος / 75′ Γκούφα), Φουρτάδο (46′ Σεχολάρι).

Πανελευσινιακός: Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Τσίγκρος, Στουρνάρας, Νικολάου, Ριζογιάννης, Μπουσινάκης, Μάρης, Δεινόπαπας, Γκεμίσης, Δουκάκης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χαρούζα, Μακρίδης, Κωνσταντινίδης, Νικολάκης, Εβερετ, Ευθυμιάδης, Μεχμέτογλου, Ιρντι, Γεωργούλης, Τοπτίλης.

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports