Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην υπηρεσία τουριστών στο λιμάνι Κατακόλου

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην υπηρεσία τουρισ...

Ο κ Μπαράκος αξιολόγησε ως πρωτεύον το αίτημα

Την πολύτιμη συνδρομή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ εξασφάλισε η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου ώστε να παρέχεται, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έγκαιρα, ιατρική περίθαλψη και άμεση διακομιδή τουριστών  εν ώρα κρουαζιέρας ,στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  μεταξύ του Διοικητή του ΕΚΑΒ κ Γρ. Μπαράκου και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ Λεωνίδα Βαρουξή, συζητήθηκε διεξοδικά το εν λόγο θέμα ,με θετική τελική έκβαση του αιτήματος της Διοίκησης του ΔΛ.Τ. Πύργου.
Ο κ Μπαράκος , αξιολόγησε ως πρωτεύον το ως άνω αίτημα και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σήμερα , δεσμεύτηκε ότι από την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκεται στον λιμένα Κατακόλου , ασθενοφόρο, για την παροχή ιατρικής βοήθειας στους τουρίστες εφόσον παραστεί ανάγκη κατά τις ημέρες και ώρες που στο λιμάνι θα προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια.
Από την πλευρά του ο κ Βαρουξής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ Μπαράκο για την άμεση αποδοχή του αιτήματος τους . Τόνισε παράλληλα, ότι αναγνωρίζει  τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ και είναι πρόθυμος να συμβάλει, ως Λιμενικό Ταμείο ,στην επισκευή ενός ασθενοφόρου του στόλου τους.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει το ενδιαφέρον για την θετική έκβαση του αιτήματος του Δ.Λ.Τ. Πύργου, από πλευράς και  του ηλείου διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ Βασίλη Γιαννόπουλου .
Ύστερα από τα ανωτέρω είναι βέβαιο ότι εφ’εξής οι τουρίστες και οι ναυτιλιακές εταιρείες που επιλέγουν το λιμάνι  Κατακόλου θα αντιμετωπίζουν θετικότερα ακόμη, τη νέα υπηρεσία που θα τους προσφέρεται και μάλιστα σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως αυτός της Υγείας.

ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις