Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παιχνίδια και δράσεις για τα παιδιά την Κυριακή στο piato, στο Ρίον

Παιχνίδια και δράσεις για τα παιδιά την ...

Ανοιχτά και το βράδυ του Σαββάτου

Με σύμμαχο τον Ανοιξιάτικο καιρό, παιχνίδια και δράσεις για τα παιδιά οργανώνει και αύριο, όπως κάθε Κυριακή μεσημέρι, το εστιατόριο piato, στο Ρίον. Ζωγραφική, face painting, παιχνίδια με μπαλόνια και πολλές ακόμα δράσεις θα κρατούν απασχολημένα τα παιδιά στην ειδικά διαμορφωμένη κάτω αυλή, όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν τις ποιοτικές γεύσεις του γνωστού εστιατορίου.

Οι δράσεις θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν ως τις 5 το απόγευμα.

Το εστιατόριο piato στο Ρίον θα είναι ανοιχτό σήμερα  Σάββατο βράδυ και αύριο Κυριακή μεσημέρι, με τις αγαπημένες γεύσεις του - όπως το σαγανάκι με το αυγό μάτι, ο ντάκος με ολόκληρα καπαρόφυλλα και το καλύτερο εφτάζυμο παξιμάδι που έχουμε δοκιμάσει, άρτι αφιχθέν από την Κρήτη,τα θεϊκά σπιτικά τυροπιτάκια και τα χειροποίητα σουβλάκια του. Όλα τα κρέατα είναι ντόπια από το κρεοπωλείο των Υιών Δημητρίου Τρίγκα, στην Καραϊσκάκη.

Βασικό χαρακτηριστικό του μενού είναι ότι όλα τα πιάτα παρασκευάζονται μόνον από Αχαϊκά προϊόντα (το τυρί φέτα είναι Παντελή και Ερύμανθος, το γιαούρτι που φτιάχνεται το τζατζίκι είναι Χελμός, τα καπαρόφυλλα από το Αίγιο, ενώ η προμήθεια των λαχανικών γίνεται από τη λαϊκή). Μοναδική εξαίρεση ο ντάκος που έρχεται από την Κρήτη.

Εξυπακούεται ότι οι πατάτες είναι φρεσκοκομμένες στο χέρι και η μουστάρδα χειροποίητη σε συνταγή της κυρίας Ειρήνης.

Συνοδεύστε το φαγητό σας με τα εξαιρετικά Αχαϊκά κρασιά από το Κτήμα Κούκου, την Οινοποιία Τζουραμάνη,τους Βιολογικούς Οίνους Δημακόπουλου και την οινοποιία Παρπαρούση.

Δίπλα ακριβώς από το Σινέ Κάστρο στο Ρίο, το piato  μας ξαναθυμίζει τις αγαπημένες μυρωδιές και γεύσεις της άνοιξης κα του καλοκαιριού. Όλες τις γεύσεις της σχάρας και της μαμάς, με τα πιο αγνά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα.

Για τον Απρίλιο, το piato θα λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Την Κυριακή το μεσημέρι το piato οργανώνει και δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά.

Εστιατόριο piato, Σώμερσετ 53, Ρίον (δίπλα από το Σινέ Κάστρο), τηλ. 2610 994329, 6944284499.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight