Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Επιστροφή στη δράση για τις ελληνικές ομάδες

Μπάσκετ: Επιστροφή στη δράση για τις ελλ...

Επαναρχίζει η Basket League

Πέντε από τους επτά αγώνες της 23ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα (17.00), καθώς αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» και του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ εξαιτίας των υποχρεώσεων των «αιωνίων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο ΠΑΟΚ, με στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου, θέλει νίκη πάση θυσία απέναντι στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο, την ώρα που ο Άρης τον ακολουθεί ένα βαθμό πίσω του και τον απειλεί, αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν μπορεί να τον απειλήσει.

Στην 5η θέση η ΑΕΚ, ένα βαθμό πίσω από τους «κιτρίνους», υποδέχεται τα Τρίκαλα BC στο ΟΑΚΑ, με τη θεσσαλική ομάδα να μην είναι αδιάφορη, στην προσπάθεια παρουσίας στα πλέι οφ. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 10, την οποία φορούσε ο Γιώργος Αμερικάνος.

«Μάχη» για την εξάδα δίνουν Κολοσσός Ρόδου και Ρέθυμνο στο Βενετόκλειο, ενώ ο Απόλλωνας Πατρών έχοντας συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το θετικό, με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, στην Περιβόλα.

Τα βλέμματα, όσον αφορά στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα, στρέφονται στο κλειστό της Γούβας, όπου ο προτελευταίος Πανελευσινιακός θα υποδεχθεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μπορεί το ηλειακό συγκρότημα να έχει δύο περισσότερους βαθμούς από τους «σταχυοφόρους», αλλά τα μαθηματικά... δεν εξασφαλίζουν σε καμία εκ των δύο αντιπάλων την παραμονή, στόχος που... τίθεται εν αμφιβόλω σε περίπτωση ήττας για αμφότερους. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Basket League, με τα πέντε προγραμματισμένα ματς να διεξάγονται άπαντα σήμερα (18/04)…

«Δ. Κραχτίδης» 17.00 Πανελευσινιακός - Κόροιβος Αμαλιάδας Π

Ζηρίνειο 17.00 Κηφισιά - ΠΑΟΚ Χριστοδούλου, Σώμος, Διαμαντής (Βιδάλης)

Περιβόλας 17.00 Απόλλωνας Πατρών - ΚΑΟΔ Σχινάς, Σταματόπουλος, Συμεωνίδης (Γ. Παπαδόπουλος) N

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ - Τρίκαλα BC Μπήτης, Τσούνας, Κωνσταντινόπουλος (Σταύρου)

Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο Γ. Πουρσανίδης, Παναγιώτου, Μαγκλογιάννης (Κουνελές).

* Οι αγώνες Άρης - Παναθηναϊκός στο «Nick Galis Hall» και Ολυμπιακός - Πανιώνιος στο ΣΕΦ θα οριστούν μετά τη λήξη των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλει τη ρεβάνς με ΚΑΟΔ ο Απόλλων Carna

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports