Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέθηκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στην Μαιζώνος και Αράτου - Αλλάζει η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τέθηκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σήμερα το πρωί

Τα φανάρια στην συμβολή της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (Ολγας) ενεργοποιήθηκαν και αυτό έρχεται να αλλάξει τους ρυθμούς της κίνησης στο κέντρο μετά απο δεκαετίες. Οπότε και η κίνηση στο σημείο γινόταν κατα την εκτίμηση του οδηγού. Αυτό διαπιστώθηκε οτι προκαλούσε προβλήματα στην ομαλή ροή των οχημάτων ενώ είχαν συμβεί και μικροατυχήματα.

Δείτε τις φωτο απο το σημείο

Πάντως όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, ο χρονισμός τους μάλλον δεν θα αποτελέσει πρόβλημα καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κακοχρονισμένων φωτεινών σηματοδοτών που χειροτερεύουν παρα βελτιώνουν την κατάσταση. Τα φανάρια στη συμβολή της Αράτου με την Μαιζώνος εναλλάσονται σχετικά γρήγορα (από κόκκινο σε πράσινο) κάτι που εκτιμάται οτι θα συμβάλει θετικά στην ομαλή ροή της κίνησης χωρίς τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς για την προτεραιότητα και το μποτιλιάρισμα λόγω του φαναριού της Κορίνθου και Αράτου, που κόλλαγε την κίνηση.

Εξάλλου στο σημείο ολοκληρώθηκε και η διαγράμμιση για τη διάβαση των πεζών σε κάθε ένα πέρασμα, απο τα φανάρια της διασταύρωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις