Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μανώλης Γλέζος: Εξωπραγματικές οι απόψεις Σόιμπλε περί γερμανικών επανορθώσεων

Μανώλης Γλέζος: Εξωπραγματικές οι απόψει...

Τον κατηγόρησε ότι αοριστολογεί

Εντελώς εξωπραγματικές χαρακτήρισε τις απόψεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφκανγκ Σόιμπλε περί γερμανικών επανορθώσεων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι αοριστολογεί, καλώντας τον να «μας πει σε ποια διεθνή δικαστήρια και πότε συζητήθηκαν τα θέματα αυτά».

«Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μόνο διεθνές δικαστήριο που αναμείχθηκε ποτέ ήταν αυτό της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει, επειδή η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο λαών και των κυβερνήσεών τους», πρόσθεσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

«Αυτό λέμε κι εμείς καιρό τώρα. Και, επιτέλους, αν όλα είναι λυμένα και τακτοποιημένα, ας κοπιάσει η Γερμανία στο τραπέζι, να βάλει την υπογραφή της σε μια Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις χώρες μας. Φτάνουν πια οι υπεκφυγές και η λασπολογία σε βάρος της Ελλάδας και του λαού μας», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, ο κ. Γλέζος κάλεσε τον κ. Σόιμπλε να τον αντικρούσει ενώπιον του γερμανικού λαού, σε κάποια από τις πόλεις όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Γερμανία.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις