Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Mίνι Περιμετρική: Αγανάκτησαν οι καταστηματάρχες στα Ταμπάχανα - Τα αρχαία «σκαλώνουν» τις εργασίες στα Κρητικά - ΦΩΤΟ

Πάτρα - Mίνι Περιμετρική: Αγανάκτησαν οι...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τους ΄'επνιξε" η σκόνη

Οι εργασίες στα Ταμπάχανα για την ολοκλήρωση των έργων της μίνι περιμετρικής ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2014 κι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Έμποροι κι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι διαρκώς επί ποδός και ζητούν την άμεση ολοκλήρωση των έργων. Ειδικά στην πρώτη φάση όπου η εύρεση αγωγού στην πλατεία Ταμπαχάνων καθυστέρησε τις εργασίες και η πρόσβαση του κόσμου στις επιχειρήσεις τους ήταν δύσκολη  ο τζίρος τους όπως λένε σημείωσε μεγάλη πτώση και οι κινητοποιήσιες τους ήταν συνεχείς.

Από προχθες οι εργασίες αφορούν στην ολοκλήρωση της κατασκευής του κόμβου στην πλατεία Ταμπαχάνων και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν επαγγελματίες θα ολοκληρωθούν σε περίπου δέκα ημέρες.

Η έμπορων Νίκη Ντούκα επισημαίνει την ανάγκη να ολοκληρωθούν τα έργα κι επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι βαρέθηκαν να φωνάζουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και  η Ελένη Διονυσοπούλου, η οποία επισημαίνει ότι ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που οι εργασίες εξελίσσονται γύρω από το περίπτερο που  εργάζεται η δουλειά έχει πέσει στο μισό, ενώ η σκόνη τους πνίγει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις