Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στην Πάτρα την Κυριακή του Θωμά για μία live εμφάνιση η Μαριώ και η Λένα Αλκαίου

Στην Πάτρα την Κυριακή του Θωμά για μία ...

Στο Metropolis live, στην οδό Τσαμαδού

Τη φετινή χειμερινή περίοδο, παρουσίασαν παρέα μία πρωτότυπη μουσική παράσταση κάθε Σαββατοκύριακο στις «Γραμμές», στην Αθήνα έχοντας μαζί τους και την γνωστή ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου.

Ο λόγος για δύο ξεχωριστές λαικές φωνές, την Θεσσαλονικιά ρεμπέτισσα Μαριώ και την λαική ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου με την χαρακτηριστική λαική φωνή. Μαζί τους στο πρόγραμμα της Αθήνας ήταν και οι Λευτέρης Χαρέλλης και Χάρης Πανόπουλος. Επρόκειτο για μία μουσική παράσταση - γλέντι με πρόζες, τραγούδι και χορό.

Η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου υποδυόταν μία γυναίκα του περιθωρίου, τη Λουλού που εργάζεται σε οίκο ανοχής. Με τη Ρόζα (Λένα Αλκαίου), είναι φίλες και αντίζηλες παράλληλα, ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, καυγαδίζουν  και συμφιλιώνονται μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες και νταλκαδιάρικα τραγούδια που σχολιάζουν τις ζωές τις δικές τους και των γύρω τους.

Η Μαριώ, με τον μοναδικό της τρόπο, παρεμβαίνει και επηρεάζει τις ζωές τους, μέσα από  στίχους  ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών.

Καταξιωμένοι μουσικοί πλαισίωσαν την παράσταση, οι Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο, φωνή) που είχε και την ευθύνη των ενοχρηστρώσεων, Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι, φωνή), Γιάννης Παππάς (βιολί), Αντώνης Κουτελιέρης (κιθάρα), Ισίδωρος Παπαγεωργίου (μπάσο).

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Λευτέρη Χαρέλλη.

Η Μαριώ λοιπόν και η Λένα Αλκαίου (Άναψα τσιγάρο, Καινούρια Σελίδα) αναμένεται αυτή την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου 2015 μετά τις 21.30 να βρίσκονται στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο live στέκι Metropolis στην οδό Τσαμαδού 19 και Αγίου Ανδρέου.

Οι σχετικές αφίσες για την εμφάνιση τους ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View