Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To iPad του Πάπα Φραγκίσκου πουλήθηκε έναντι 30,5 χιλ. δολαρίων

To iPad του Πάπα Φραγκίσκου πουλήθηκε έν...

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αναστήλωση σχολείου απόρων στην Ουρογουάη

Σε φιλανθρωπική δημοπρασία πουλήθηκε το παλιό iPad του Πάπα Φραγκίσκου, δεδηλωμένου φίλου της τεχνολογίας, έναντι του ποσού των 30.500 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Reuters, το Gadget που ανήκε στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, αγοράστηκε από ανώνυμο πλειοδότη, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την αναστήλωση σχολείου απόρων παιδιών στην Ουρουγουάη. To iPad του Πάπα Φραγκίσκου πουλήθηκε έναντι 30,5 χιλ. δολαρίων Η συσκευή φέρει στο πίσω μέρος χαραγμένη την επιγραφή, "His Holiness Francisco. Servizio Internet Vatican, March 2013" (Της Αυτού Αγιότητος, Παπα Φραγκίσκου. Υπηρεσία Internet Βατικανού, Μάρτιος 2013) και συνοδεύεται από ενυπόγραφο πιστοποιητικό γνησιότητας και ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Να σημειωθεί ότι ο Πάπας έχει εκφράσει δημοσίως την αγάπη του για την τεχνολογία, αποκαλώντας το Internet "Θείο Δώρο" ενώ κάνει τακτικές εμφανίσεις στην υπηρεσία Google Hangouts, όπου συζητά με πιστούς από όλο τον κόσμο.

Στο παρελθόν, πάντως έχει βγάλει κι άλλα αντικείμενα σε φιλανθρωπικές δημοπρασίες, με πιό προσφατη περίπτωση μια μοτοσυκλέτα Harley Davidson που είχε λάβει ως δώρο, η οποία έπιασε το ποσό των 320.000 δολαρίων τα οποία διατέθηκαν για το συσσίτιο απόρων στη Ρώμη.

πηγή:lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις