Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Βιωματικά Σεμινάρια Δραματοθεραπείας στην Άτροπο, στην Πάτρα

Βιωματικά Σεμινάρια Δραματοθεραπείας στη...

Τα σεμινάρια αυτά είναι ανοιχτά σε όλους και μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όσα από αυτά θέλει

Σε ένα ταξίδι προσωπικής έκφρασης, αυτογνωσίας και ανάπτυξης, μέσα από μια σειρά βιωματικών σεμιναρίων δραματοθεραπείας προσκαλείται το Πατρινό κοινό.

Όπως λέει το δελτίο Τύπου, σε αυτά τα σεμινάρια θα εξερευνήσουμε ιστορίες που ανήκουν σε διάφορες κουλτούρες και εποχές, αλλά μιλούν σε κάθε άνθρωπο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη ζωή του και στο ταξίδι του προς την ολοκλήρωση. Οι ήρωές των ιστοριών μας άλλοτε θα είναι γυναίκες και άλλοτε άνδρες, καλώντας μας να εξερευνήσουμε τις αντίστοιχες πλευρές μέσα μας. Μέσα από τις ιστορίες αυτές αναδύονται θέματα ανανέωσης και επαναπροσδιορισμού, απώλειας και αναγέννησης, ανακάλυψης και εμπιστοσύνης στα άγνωστα μονοπάτια που μας καλεί η ζωή.

Θα έχουμε χώρο και χρόνο για να δουλέψουμε δημιουργικά με κίνηση, ήχο, ζωγραφική, αντικείμενα και θεατρικό παιχνίδι, δίνοντας μορφή στη φαντασία μας και ενθαρρύνοντας την αυθόρμητη έκφραση και την αλληλεπίδραση μας με τους άλλους.

Τα σεμινάρια αυτά είναι ανοιχτά σε όλους και μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όσα από αυτά θέλει. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία. Ελάτε με άνετα ρούχα και όρεξη για ανακάλυψη του ίδιου σας του Εαυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες Άτροπος, Σαχτούρη 23 Πάτρα, www.atroposhelp.gr,

Τηλ 2614008854.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View