Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σκούφια του κρατάει από τη Δυτική Ελλάδα! Ο κούκλος γιος γνωστής δημοσιογράφου που κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ!

Η σκούφια του κρατάει από τη Δυτική Ελλά...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τα πρώτα του βήματα ως σκηνοθέτης στο διεθνές στερέωμα κάνει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης.


Μάλιστα, ο νεαρός πρόσφατα βραβεύτηκε σε φεστιβάλ στο Λος Αντζες για τη νέα του ταινία, αποσπώντας τις πρώτες του διακρίσεις ως σκηνοθέτης. Η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Κμε τίτλο «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Φλόρι Σάεν στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, ενώ στον αμερικανικό τύπο υπάρχουν ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια για τη δουλειά του. Ηδη, από πέρυσι η ταινία «Birthday Surprise», την παραγωγή της οποίας είχε η Τέτη Καλαφάτη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αποκόμισε τις καλύτερες κριτικές πέρυσι στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες και προσπαθεί να διεισδύσει στη Μέκκα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, το Χόλιγουντ. Μάλιστα, έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς.

Πλημμυρισμένη με συγκίνηση είναι η παρουσιάστρια κάθε φορά που μιλάει για τον κούκλο που της έκλεψε την καρδιά.
Ατρόμητη δηλώνει η "Μις Μάρπλ" της ελληνικής δημοσιογραφίας όμως υπάρχει κάποιος που την κάνει να λυγίζει. Ένας νεαρός άντρας έχει κλέψει την καρδιά της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία 29 χρόνια και κάθε φορά που μιλάει για εκείνον τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.

Όταν η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον μοναχογιό της, η "σιδηρά κυρία" της δημοσιογραφίας μετατρέπεται σε μια περήφανη μαμά. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι περίτρανη απόδειξη πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού δεν έχει κληρονομήσει μόνο την αψεγάδιαστη εμφάνιση της μαμάς του αλλά και το ταλέντο της. Έχοντας σπουδάσει σενάριο και σκηνοθεσία στο Los Angeles Film School, εδώ και έντεκα περίπου χρόνια βγάζει ασπροπρόσωπη τη μητέρα του ως το νέο αστέρι του Χόλιγουντ. Κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνον η Αγγελική δεν κρύβει την συγκίνησή της, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Όταν μάλιστα πρόσφατα ο 29χρονος βραβεύτηκε πρόσφατα με τιμητική διάκριση στο ΙndieFEST Film Awards για την τελευταία του σκηνοθετική δουλειά "The red sweater", η Αγγελική ξέσπασε σε κλάματα. "Πετάει με τα δικά του φτερά. Είναι παιδί με δική του προσωπικότητα. Κάνει σενάριο και σκηνοθεσία. Θα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά εγώ επιθυμώ να μείνει εκτός και να κυνηγήσει το όνειρό του", δήλωνε η παρουσιάστρια του "Φως στο τούνελ" λίγο καιρό νωρίτερα. Βλέποντας το γιο της να έχει όλα τα προσόντα για να αφήσει το αποτύπωμά του στην έβδομη τέχνη, όσο και αν της λείπει, δεν πρόκειται να του κόψει τα φτερά. Οι αποθεωτικές κριτικές που διάβασε πέρυσι για την ταινία του "Birthday Surprise" τη γεμίζουν περηφάνια και δικαιώνουν κάθε της κόπο. Ο καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Μουσούλη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της, γι' αυτό και η Αγγελική δεν κρύβει την αδυναμία της σε εκείνον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight