Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι διαρρήκτες δεν έκαναν Ανάσταση – Κλοπές σε σπίτια κι αρπαγές πορτοφολιών το Σαββατοκύριακο του Πάσχα

Πάτρα: Οι διαρρήκτες δεν έκαναν Ανάσταση...

Περισσότερες από 10 κλοπές μέσα στο διήμερο

Οι διαρρήκτες δεν έκαναν Ανάσταση και κοίταξαν να εκμεταλλευτούν την απουσία ενοίκων κυρίως το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, προκειμένου να δράσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο διήμερο σημειώθηκαν πάνω από δέκα κλοπές σε σπίτια κι αρπαγές πορτοφολιών. Οι κλοπές σπιτιών σημειώθηκαν σε περιοχές όπως η Αρόη, η Παραλία Πατρών, τα Προσφυγικά,

Ενδεικτικά:

Ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα γύρω στις 5.30 άγνωστος αφαίρεσε από 20χρονη , την τσάντα της, την ώρα που διασκέδαζε σε κατάστημα κεντρικού πεζόδρομου . Η τσάντα περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, φοιτητικό πάσο και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής έως την Δευτέρα του Πάσχα σημειώθηκε η διάρρηξη σε σπίτι 27χρονου Ιταλού στην Πάτρα, στην περιοχή του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου .Ο δράστης παραβίασε την μπαλκονόπορτα με αιχμηρό αντικείμενο και αφαίρεσε από το σπίτι ένα iphone,  ένα κινητό τηλέφωνο, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δύο σκληρούς δίσκους, συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα δύο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν με αιχμηρό αντικείμενο το σπίτι 26χρονου Έλληνα, στην Έλληνος Στρατιώτου.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή λίγο πριν την άφιξη  της αστυνομίας.

Επίσης, χωρίς το πορτοφόλι της γύρισε από τον καφέ της, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων μια 39χρονη γυναίκα. Το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ  και προσωπικά έγγραφα. Το περιστατικό σμηειώθηκε στις 8.30 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν,το Μεγάλο Σάββατο, στις (11-4-2015) αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ,σε συνεργασία με  αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός και μια 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες το Μεγάλο Σάββατο, αργά το βράδυ εισήλθαν σε οικία 25χρονης ημεδαπής στη Πάτρα, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα με αιχμηρό αντικείμενο και αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες σε κοντινή απόσταση από την οικία της παθούσας.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις