Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Αποκλείουν ξανά σήμερα τον ΧΥΤΑ Φλόκα - Αντιδράσεις για τα σκουπίδια του Πύργου

Δυτική Αχαΐα: Αποκλείουν ξανά σήμερα τον...

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις δίνει η Συντονιστική

Νέος αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φλόκα έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 8 το πρωί, προκειμέου να μην εναποτεθούν στον ΧΥΤΑ απορρίμματα του Δήμου Πύργου. Η Συντονιστική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, στην διασταύρωση στο Φλόκα προς ΧΥΤΑ, σύλλογοι, φορείς και κάτοικοι, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την είσοδο σε απορριμματοφόρα, με αποτέλεσμα να μην εισέλθει κανένα στον Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα.

Η απόφαση που πάρθηκε, είναι να συνεχιστεί επ αόριστον ο αγώνας μας, μέχρι να ακυρωθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην μεταφερθεί ούτε κυβικό σκουπιδιών από τον Πύργο.

Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε στο σημείο μέχρι νεοτέρας και να μην περάσει κανένα απορριμματοφόρο, χωρίς πρώτα να ανακληθεί η απόφαση.

Έχουν συγκροτηθεί ομάδες περιφρούρισης, οι οποίες και θα βρίσκονται όλο το 24ωρο, στην διασταύρωση που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας να είναι αύριο - Πέμπτη 2 Απριλίου στις 08:00π.μ. στο Φλόκα, στην διασταύρωση που οδηγεί στον ΧΥΤΑ - ώστε να μην περάσει κανένα σκουπίδι από τον Πύργο".

 

Ο Αγώνας συνεχίζεται...

 

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις