Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ξεκινήστε την Κυριακή σας με ένα πλούσιο πρωινό που έχει ετοιμάσει άλλος - Τα Sunday Brunch είναι εδώ!

Πάτρα: Ξεκινήστε την Κυριακή σας με ένα ...

Πού μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γεύσεις από το πρωί μαζί με τον καφέ σας

To πρωί να τρως σαν βασιλιάς το μεσημέρι σαν πρίγκιπας και το βράδυ σαν ζητιάνος λέει μια παροιμία και τι πιο ωραίο από ένα  πλούσιο πρωινό που μπορείς να απολαύσεις, χωρίς να χρειαστεί να το ετοιμάσεις και να είναι Κυριακή πρωί;

Στην Πάτρα τα Κυριακάτικα πρωινά σε καφέ και bistrot είναι must και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Αν και στο εξωτερικό είναι διαδεδομένα ,στην Ελλάδα τα brunch μόλις τα τελευταία χρόνια γίνονται πιο γνωστά.

Στην Πάτρα γνωστοί χώροι για καφέ και φαγητό,το πρωινό της Κυριακής στρώνουν μπουφέ με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, συνοδευόμενες από καφέ και χυμούς, δίνοντας το έναυσμα για ένα χαλαρό και γευστικό πρωινό σε χαλαρούς ρυθμούς, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Baron Rouge

To Baron Rouge είναι  ένα όμορφο bistrot ανοιχτό όλη την ημέρα από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 02:00 το βράδυ. Για καφέ, γλυκό, διάβασμα, ελαφρύ φαγητό και κρασί. Βρίσκεται  στο χώρο του θεάτρου Επίκεντρο στην οδό Νόρμαν 16 και κάθε Κυριακή μας προσκαλεί σε brunch από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Ανανεώνοντας τον μπουφέ και με ποικιλία ξεχωριστών  γεύσεων, η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Τηλ. 261 046 1058

Agora

H Agora έχει και νηστίσιμες επιλογές  για τα Κυριακάτικα brunch αυτή την περίοδο. Ο μπουφές ανοίγει σ τις 11 το πρωί και διαρκεί έως τις 2 το μεσημέρι.

Εκτός από τους λουκουμάδες οι νηστίσιμες επιλογές διευρύνονται στο μπουφέ με ξεροψημένες τορτίγιες με ταχίνι, με μπρουσκέτες με χούμους και πιπεριά φλωρινης, σιμιγδαλένιο χαλβά, κέικ λαδιού με πορτοκάλι κ.α.Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Αγίου Ανδρέου και Αράτου

Τηλ. 261 024 1105

Aquarella

H Aquarella στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου, στη συμβολή της με τη  Ηφαίστου προτείνει επίσης τις δικές της γεύσεις για το πρωινό της Κυριακής. Από τις  9 το πρωί και έως τις 12 το μεσημέρι με 4 ευρώ ανά άτομο μπορείτε να δοκιμάσετε όσες φορές θέλετε τις λιχουδιές απολαμβάνοντας τον καφέ σας.

261 024 0967

Ηχότοπος

Ο Ηχοτοπος art στρώνει τον Κυριακάτικο πρωινό μπουφέ με γλύκες και αλμυρές γεύσεις, χειροποίητα εδέσματα και γευστικούς χυμούς. από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Η κατανάλωση είναι ελεύθερη με κόστος ανά άτομο της τάξης των5 ευρω μ

Κι όπως αναφέρει είναι ωραίο να ξεκινάς την μέρα σου με ένα πλήρες πρωινό ακούγοντας την μουσική που σου αρέσει, στη  Αράτου 14Α.

Τηλ.  2611104069

Weekend Café – Βar

Αν θέλετε πρωινό και καφέ με θέα τη θάλασσα τη λύση έχει τοWeekend Café – Βar στον Άγιο Βασίλειο.Ο πρωινός μπουφές είναι έτοιμος στις 9.00 το πρωί και διαρκεί έως τη 1 το μεσημέρι  και προσφέρει αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από τον  Σταθμό Cocktail Bar - Restaurant Ρίο και το γΛύκε γΛύκε είσαι εδώ;

Ελεύθερη κατανάλωση στο μπουφέ, μαζί με χυμό και γαλλικό καφέ, στην τιμή των 5 ευρώ.

Weekend:Αγίου Βασιλείου 85.

261 093 4104

Makina

Το Makina βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας , στην οδό Πατρέως 83 και το οποίο προσφέρει τις δικές του γεύσεις στο πρωινό που σερβίρει καθημερινά και όχι μόνο την Κυριακή.

Το πρωινό καθημερινά σερβίρεται από τις 8.30 και την Κυριακή από τις 11.30 και μετά.

Ωστόσο το σαββατοκύριακο το πρωινό είναι special και κάθε φορά είναι διαφορετικό , ε επιλογές γεύσεων που δεν υπάρχουν στον κατάλογο. Δεν πρόκειται για μπουφέ αλλά για επιλογές πιάτων εκ των οποίων το ακριβότερο πιάτο στοιχίζει 4,50 ευρώ.

Τηλ 261 301 3603

 


Ελευθερία Μακρυγένη

Κωνσταντίανα Τσίχλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight