Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kυκλοφόρησε το περιοδικό BEST με 215 πρόσωπα της Πάτρας - Ζητήστε το στα περίπτερα

Kυκλοφόρησε το περιοδικό BEST με 215 πρό...

Ραντεβού και πάλι για το περιοδικό της Πάτρας

Το περιοδικό BEST επιστρέφει την Παρασκευή 3 Απριλίου με 215 πρόσωπα της Πάτρας, που εν μέσω κρίσης είναι δημιουργικά σε διαφορετικό τομέα ο καθένας.

Για παράδειγμα και παρά την οικονομική συγκυρία το θέατρο στην Πάτρα ανθίζει. Έξι ιδιωτικές θεατρικές σκηνές υπάρχουν στην πόλη, χωρίς να υπολογίζουμε τις δύο μόνιμες σκηνές του ΔΗΠΕΘΕ. Δεν είναι όμως μόνο το θέατρο που ανθίζει στην Πάτρα. Η καλλιτεχνική δημιουργία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά όπως και ο εθελοντισμός.

Κι ακόμα συναντήσαμε, έξι Πατρινές σχεδιάστριες μόδας, οι οποίες με αφετηρία την πόλη έχουν ήδη ανοίξει τα φτερά τους στο εξωτερικό, τρεις «δικούς» μας new wave φωτογράφους, ένας εκ των οποίων έχει δημιουργήσει δική του «σχολή» στο φωτογραφικό ρεπορτάζ, πέντε αθλητές της πόλης μεγαλουργούν, με σχεδόν κοινό παρανομαστή το γεγονός ότι χρειάστηκε να βρουν φιλόξενη αθλητική στέγη εκτός τοπικών συνόρων.

Το πιο ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο είναι οι νέοι της πόλης, αυτοί που είτε δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο παρκούρ, είτε δημιουργούν φόρμουλες πανεπιστημιακών προδιαγραφών, είτε σαν μαθητές παραδίδουν μαθήματα επιχειρηματικότητας, είτε φροντίζουν ώστε οι σπουδές τους να χρησιμεύσουν στο κοινό καλό δημιουργώντας παγκόσμιας πρωτοτυπίας πατέντες, είτε στελεχώνουν τον πιο ερασιτεχνικά επαγγελματικό ραδιοφωνικό σταθμό, αυτό των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στον τομέα των επιχειρήσεων, δεν περιοριστήκαμε μόνο στους παραδοσιακούς επιχειρηματίες της περιοχής που δίνοντας τον πιο δύσκολο αγώνα μέσα στην κρίση επιβιώνουν και βγαίνουν νικητές, αλλά και σε αυτούς που είδαν το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο ως ευκαιρία για να  δοκιμάσουν νέες εναλλακτικές ιδέες επιχειρηματικότητας, άλλοτε ακολουθώντας την τάση της επιστροφής στην φύση, κι άλλοτε υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες.

Και τέλος 10 εικαστικοί δημιουργοί της Πάτρας μεταφέρουν μέσω του BEST τηνν δική τους εικαστική αντίληψη για την Άνοιξη που μόλις ξεκίνησε.

Αυτά είναι κάποια από τα 215 πρόσωπα που συνάντησε το περιοδικό BEST που κυκλοφόρησε.

BEST το περιοδικό της Πάτρας.

Ζητήστε το στα περίπτερα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight