Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tρεις γενιές από την ίδια οικογένεια σκοτώθηκαν στη συντριβή της Germanwings

Tρεις γενιές από την ίδια οικογένεια σκο...

Ένα νεαρό κορίτσι, η μητέρα και η γιαγιά του, ισπανικής καταγωγής, βρήκαν τραγικό θάνατο στην πτήση

Ένα νεαρό κορίτσι, η μητέρα και η γιαγιά του, ισπανικής καταγωγής, βρήκαν τραγικό θάνατο στην πτήση της Germanwings που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, όπως αναφέρει ο Independent.

Η 12χρονη Emma Solera Pardo, η μητέρα της Emma Pardo Vidal και η γιαγιά της Emma Vidal Bardan, επέβαιναν όλες στην πτήση για Ντίσελντορφ την προηγούμενη Τρίτη. Σκόπευαν να πάρουν ενδιάμεση πτήση για να πάνε στο Μάντσεστερ όπου σπουδάζει ο έφηβος αδερφός, γιος και εγγονός τους.

Αντί όμως για το ταξίδι που περίμεναν με ανυπομονησία και οι τρεις βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ο συγκυβερνήτης Andreas Lubitz οδήγησε την πτήση 9525 στις γαλλικές Άλπεις σκοτώνοντας 150 ανθρώπους που επέβαιναν. O Juan Pardo Yanez, σύζυγος της Emma Vidal Bardan, βρέθηκε νωρίτερα με άλλους συγγενείς στο Seyne-Les-Alpes, κοντά στη σκηνή της συντριβής, όπου οι ερευνητές συλλέγουν αποδείξεις.

Η σορός του Lubitz φέρεται να είναι μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη ανακτηθεί. Ο ιατροδικαστής, Michael Tsokos, θεωρεί ότι μέσα σε τρεις εβδομάδες θα έχει εντοπιστεί το 95% των σορών.

Πηγή:lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις