Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εικόνες-σοκ στην Τουρκία: Ακροαριστεροί κρατούν όμηρο εισαγγελέα -Του έχουν κολλήσει ένα όπλο στο κεφάλι

Εικόνες-σοκ στην Τουρκία: Ακροαριστεροί ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Την ώρα που η Τουρκία περνάει δύσκολες ώρες με το εθνικό μπλακ άουτ στο σύστημα ηλεκτροδότησης, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, στα γεγονότα του Γκεζί τον Ιούνιο του 2013, να κρατείται όμηρος από ενόπλους.

Πρόκειται για τον εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, φωτογραφίες του οποίου υπό την απειλή όπλου ανήρτησαν οι δράστες στο Twitter. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι ένοπλοι τοποθέτησαν στους τοίχους σημαίες της αριστερής οργάνωσης DHKP-C. Πάντως, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυνάμεις αυτή την ώρα κάνουν επέμβαση...

Τι ζητούν

Η τουρκική Hurriyet αναφέρει ότι οι δράστες έδωσαν προθεσμία μέχρι τις 15:35 για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Σε διαφορετική περίπτωση υποστηρίζουν ότι θα σκοτώσουν τον εισαγγελέα.

Οσον αφορά τα αιτήματά τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι απαιτούν να εμφανιστούν οι αστυνομικοί που ευθύνονται για τη δολοφονία του Μπερκίν Ελβάν και να απολογηθούν δημόσια.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις