Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πάγκαλος συμφωνεί με τον "φόρο λίπους"

Ο Πάγκαλος συμφωνεί με τον "φόρο λί...

«Βόμβα στα θεμέλια της Βουλής» η Κωνσταντοπούλου

Μπορεί η είδηση ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλλει FAT TAX, δηλαδή «φόρο λίπους» στα λιπαρά προϊόντα αλλά και στα τρόφιμα με ζάχαρη, να προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ωστόσο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τάσσεται υπέρ της κίνησης αυτής, αρκεί -όπως λέει- να εξαιρεθεί το ελαιόλαδο και η... βαζελίνη.

Σε νέες του δηλώσεις την Τρίτη ο κ. Πάγκαλος ενημέρωσε, μάλιστα,  «διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ στην "Αυγή"» ότι η χοληστερίνη του είναι 120, ότι δεν παίρνει κανενός είδος χαπάκια και πως το σάκχαρό του είναι 9!

«Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου», είπε χαρακτηριστικά.

«Επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ - στην «Αυγή» τα λένε αυτά, της οποίας αρχισυντάκτης και διευθυντής ήταν μέχρι προ ολίγου ο κ. Φίλης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι μάλλον υπέρβαρος - τον σχολιάζω πολύ μετριοπαθώς. Αυτοί γράφουν μεταξύ άλλων ότι εγώ, λέει, έχω σάκχαρο κλπ», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εγώ τους πληροφορώ για να σκάσουν ότι η χοληστερίνη μου είναι 120, δεν παίρνω κανενός είδος χαπάκια και το σάκχαρό μου είναι 9! Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, o κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε, όμως, και στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «βόμβα στα θεμέλια της Βουλής».

«Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα, έχει παραβιάσει όλους τους κανονισμούς και όλους τους κανόνες», είπε και πρόσθεσε ότι «μεροληπτεί κτηνωδώς υπέρ του κόμματος που την ανέδειξε, ξεχνάει ότι και άλλοι την ψήφισαν και ασκεί ένα βασανιστικό, με σαδιστικό τρόπο, έλεγχο πάνω στις πράξεις και στα λεγόμενά τους».

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του ότι μια επιχείρηση απομείωσης της σημασίας της Βουλής, είναι βόμβα στα θεμέλια των θεσμών μας. Και χαρακτήρισε «τρομερά επικίνδυνη» την κυρία Κωνσταντοπούλου. 

Όπως υποστήριξε, «πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό από την προεδρία της Βουλής».

Διαβάστε επίσης:

Πάγκαλος: Γελοιοποιήθηκε ο Βαρουφάκης

Ξεσάλωσε πάλι ο Πάγκαλος κατά της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις