Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

18,7% πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο τον Ιανουάριο

18,7% πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόρ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΣΤΑΤ

Τη σημαντική επίπτωση των εκλογών στη ψυχολογία των καταναλωτών και στην πορεία της αγοράς καταδεικνύουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τον κύκλο εργασιών στο λιανικό εμπόριο το Ιανουάριο.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο σημείωσε τον Ιανουάριο μείωση 18,7% σε σύγκριση με το δείκτη του Δεκεμβρίου 2014 και σε ετήσια βάση σημείωσε μείωση 2,6%.

Ο δείκτης όγκου στο λιανικό εμπόριο, κατά το μήνα Ιανουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2014, σημείωσε μείωση 0,1 % και σε σύγκριση με το δείκτη του Δεκέμβριο 2014 σημείωσε μείωση 16,9 %.

Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Ιανουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2014, σημείωσε μείωση κατά 2,2 %, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2014 σημείωσε αύξηση κατά 0,4 %.

Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Ιανουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2014, σημείωσε αύξηση κατά 0,2%, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2014 σημείωσε αύξηση κατά 0,3 %.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις