Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

12 χρόνια φυλακή στον παιδόφιλο του Ηρακλείου

12 χρόνια φυλακή στον παιδόφιλο του Ηρακλείου

Στο άκουσμα της απόφασης, μια από τις μητέρες των παιδιών σηκώθηκε και φώναξε «ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη»

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη» φώναξε στο άκουσμα της απόφασης, μια από τις μητέρες των παιδιών, σε βάρος του οποίου ασελγούσε ο 59χρονος παιδόφιλος.

Ο άντρας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 3 μηνών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στα οποία έδινε 10 € τη φορά για να έχουν σεξουαλικές περιπτύξεις. Είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με το  cretalive.gr, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, δηλαδή της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 όχι όμως και τα 15 έτη, με αμοιβή, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση. Επίσης μετέτρεψε την κατηγορία της αντίστασης σε απείθεια ενώ τον έκρινε ένοχο και για κατοχή κροτίδων.

Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με τις 4 ψήφους των ενόρκων, 10 χρόνια για την πρώτη κατηγορία και 5 χρόνια για τη δεύτερη (που με τη συγχώνευση γίνεται 12 έτη), ενώ οι τρεις δικαστές εμφανίστηκαν σύμφωνοι με την πρόταση της Εισαγγελέως, να του επιβληθεί αυστηρότερη ποινή (12 και 8 χρόνια αντίστοιχα).

Ο 59χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν θα μπορούσε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά, γιατί - όπως είπε- είναι ανίκανος. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι τα θώπευε για να τα «ευχαριστήσει» όπως του ζητούσαν τα ίδια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις