Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια ανατρεπτική συνεργασία

Μια ανατρεπτική συνεργασία

Για το βραβευμένο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire και το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα με το  University of Bedfordshire της Αγγλίας στο Λονδίνο αλλάζει τα δεδομένα της ελληνικής επαγγελματικής κατάρτισης.  Για πρώτη φορά οι απόφοιτοι των τμημάτων Διοίκησης & Οικονομίας και Multimedia του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Βachelor’s με 1 χρόνο σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire και υποτροφία για ολόκληρο τον κύκλο σπουδών που θέλουν να ακολουθήσουν.

To Πανεπιστήμιο του Bedfordshire είναι βραβευμένο για το ερευνητικό του έργο από τη Βασίλισα της Αγγλίας και είναι ανάμεσα στα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής. Βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, στο Bedfordshire που θεωρείται η αντίστοιχη Silicon Valley της Αγγλίας. Συνεργάζεται με κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών και προωθεί τους αποφοίτους του σε υψηλές θέσεις εργασίας. Το κύρος του στις Διοικητικές και Οικονομικές Σπουδές τοποθετεί το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire μεταξύ των πρώτων επιλογών παγκοσμίως για τους νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο με αντίκρισμα στον επαγγελματικό στίβο.

To Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ αξιολογήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire  μέσα από μια άκρως απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία όπου εκτιμήθηκε η προσήλωση στην ανάπτυξη και την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται για περισσότερα από 50 χρόνια. Η συνεργασία αυτή δίνει νέα ώθηση στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές των νέων που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλά προσόντα και να εργαστούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο στόχος των μελλοντικών φοιτητών, η διαδικασία προετοιμασίας για πανεπιστημιακές σπουδές, ο οικογενειακός προγραμματισμός, η ψυχοσωματική επιβάρυνση και οι επαγγελματικές προοπτικές τίθενται σε νέες βάσεις με την ανατρεπτική συνεργασία του University of Bedfordshire και του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.  Στο  campus του Luton ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Bedfordshire Professor Ashraf  Jawaid υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με επικεφαλής τη Διευθύντρια Σπουδών κ. Λιλίκα Βέργη-Καφετζή όπου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συνεργασίας και τέθηκαν οι βάσεις για την επίσημη παρουσίασή της τον προσεχή Απρίλιο στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά