Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Μαρία Καλλιμάνη το βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου - Δείτε φωτογραφίες

Στην Μαρία Καλλιμάνη το βραβείο της Ελλη...

Η Αιγιώτισα ηθοποιός βραβεύθηκε για την ερμηνεία της "Στο σπίτι"

To Α΄ βραβείο γυναικείου ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ερμηνεία της στην ταινία «Στο σπίτι» του Αθανάσιου Καρανικόλα, κέρδισε η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη.  Η Αιγιώτισα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη των Ελλήνων κινηματογραφιστών, με συμμετοχές σε πολύ σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές.

Η ταινία "Στο σπίτι" στην οποία πρωταγωνιστεί, είχε προβληθεί στην Πάτρα από την Κινηματογραφική Λέσχη, παρουσία της πρωταγωνίστριας, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και ιδιαίτερα η ερμηνεία της Αιγιώτισσας ηθοποιού, η οποία θεωρείτο ούτως ή άλλως φαβορί για την διάκριση.

Συνυποψήφιες στην ίδια κατηγορία ήταν η Αγγελική Παπούλια από την ταινία «Εκρηξη» και η Σοφία Κόκκαλη από την «Electra».

Η Μαρία Καλλιμάνη υποδύεται «Στο σπίτι», τη Νάντια, μια 45άρα γυναίκα από τη Γεωργία, που εργάζεται ως οικιακή βοηθός επί 12 χρόνια για μια νεόπλουτη ελληνική οικογένεια. Η μεταξύ τους σχέση θα αλλάξει όταν η υγεία της κλονιστεί από μια σοβαρή νευρολογική ασθένεια, ενώ τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας αρχίζουν να γίνονται ασφυκτικά. Η Μαρία Καλλιμάνη  πρωταγωνίστησε φέτος και στην ταινία το «Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight