Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τί λέει ο Πατρινός γείτονας του Αντρέας Λούμπιτς για τον πιλότο που πήρε μαζί του στο θάνατο 149 ψυχές

Τί λέει ο Πατρινός γείτονας του Αντρέας ...

Μετά το τραγικό δυστύχημα

Ως έναν ήσυχο και σοβαρό άνθρωπο περιέγραψε στην εκπομπή «Μία» του Star, τον πιλότο που έριξε στις Άλπεις το Airbus της Germanwings, ο Πατρινός γείτονάς του. «Που και που τον βλέπαμε όταν ήταν εδώ. Σωστό άτομο φαινόταν», είπε ο κ. Γιάννης Μαρούλης για τον 28χρονο Αντρέας Λούμπιτς, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο 149 ανθρώπους.

«Δεν είχα μιλήσει μαζί του, φαινόταν στη γειτονιά λίγο κλειστός, αλλά φαινόταν πως ήταν σοβαρός και ήσυχος. Κατά τα άλλα και οι άλλοι γείτονες που ήταν πιο κοντά του τα ίδια πράγματα λένε, ότι ήταν ένα σοβαρό και ήσυχο άτομο», πρόσθεσε ο κ. Μαρούλης.

Επίσης ο κ. Μαρούλης μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο του Super B πρόσθεσε: "Ερχόταν στο Μόντεμπαου πολύ συχνά. Είχε αδυναμία στην οικογένεια του. Εγώ τον γνώριζα και όλοι τον βλέπαμε πολύ ήρεμο και καλοσυνάτο.

Δεν μας πήγαινε το μυαλό ότι μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί. Όλοι εδώ που τον γνωρίζουν το ίδιο λένε. Μιλούσε συνέχεια για τα αεροπλάνα.

Ήταν το πάθος του. Πιστεύω ότι ο φόβος να μην ανακαλυφθεί το πρόβλημά του και απομακρυνθεί από τα αρεοπλάνα που τόσο αγαπούσε, τον οδήγησε να κάνει αυτό που έκανε."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις