Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Long beach στον Λόγγο ανακαινίζεται και γίνεται το πρώτο ξενοδοχείο γνωριμιών στην Ελλάδα- Mπαίνεις μόνος και βγαίνεις με τον έρωτα της ζωής σου

Το Long beach στον Λόγγο ανακαινίζεται κ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην υπόθεση "διακοπές και νεολαία"

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην υπόθεση "διακοπές και νεολαία" και στην Ελλάδα κάνει εκκίνηση από την περιοχή της Αιγιάλειας και συγκeριμένα από την περιοχή του Λόγγου. Ο λόγος για το Long  Βeach Hotel,  τεσσάρων αστέρων,  το οποίο ανακαινίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχθεί νεαρούς και νεαρές τουρίστριες, εργένηδες και εργένισσες από 25 έως 40 ετών, στους οποίους υπόσχεται βραδιές κεφιού, μέρες γεμάτες δραστηριότητες αλλά και συντροφικό ταίριασμα καθώς θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές να μπεις μονάδα και να βγεις...διπλός, "σε ένα προστατευμένο περιβάλλον άγριας ομορφιάς" όπως λέει και η σχετική διαφήμιση.

H αρχή θα γίνει στο τέλος Μαϊου και η σεζόν θα ολοκληρώνεται στο τέλος του Σεπτέμβρη, ενώ το "πακέτο" αυτών των αλλιώτικων διακοπών, φαίνεται να βρίσκει ήδη πρόσφορο έδαφος στην νεολαία της Γαλλίας και της Αγγλίας.

Στόχος είναι να γίνουν τα δύο ...ένα. Και διακοπές, και ταίρι. Ο τρόπος; Μια  προσεκτκή αναλογία των πελατών οι οποίοι συμπληρώνουν  ερωτηματολόγιοο και με αυτο θα   δίνουν και στο στίγμα των ενδιαφερόντων τους, καθώς και το προφίλ των διακοπών που επιθυμούν και των ανθρώπων που θέλουν να συναντήσουν.

Το πακέτο διακοπών, το οποίο απευθύνεται  κυρίως στη νεολαία του εξωτερικού, που είναι πιο εξοικειωμένη με αυτές τις καλοκαιρινές ...ανατροπές  περιλαμβάνει  το ταξίδι, το  κατάλυμα και την πλήρη διατροφή, σε τιμή που κυμαίνεται από 1.000 έως 1.600 ευρώ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι πελάτες θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο 140 δωματίων, με την  αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών να είναι πάντα  αυστηρά 50-50.

Με μια σειρά από δραστηριότητες, events, σπορ και μαθήματα θα επιχειρείται η προσέγγιση  των δύο φύλων και η αναγνώριση της... αδελφής ψυχής.

Πάμε διακοπές και βρίσκουμε σύντροφο με λίγα λόγια, ή αλλιώς νέοι καιροί, νέα ήθη με φόντο τα  κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight