Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατάμεστο το θέατρο Πάνθεον από κόσμο για χάρη της "Ποντικοπαγίδας" - ΦΩΤΟ

Κατάμεστο το θέατρο Πάνθεον από κόσμο γι...

Η παράσταση με τους Γιάννη Αιβάζη, Όλγα Πολίτου, Α. Δαλιάνη και Κάτια Νικολαίδου προσέλκυσε το Πατρινό κοινό

Δυναμικό παρών έδωσε το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας το περασμένο τριήμερο 27-29 Μαρτίου 2015 στο θέατρο Πάνθεον στην Λεωφόρο Δημητρίου Γούναρη όπου παρακολούθησε με ζωηρό ενδιαφέρον την παράσταση αστυνομικού μυστηρίου και ίντριγκας «Η Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.

Η θεατρική επιτυχία από το «Βεάκη» της Αθήνας σε παραγωγή της Νινέττας Λεμπέση και με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αιβάζη, την Αγγελική Δαλιάνη, την αρχοντική Πατρινής καταγωγής ηθοποιό Όλγα Πολίτου, την Κάτια Νικολαίδου (η οποία σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ Μένουμε Ελλάδα), τον Πέτρο Ξεκούκη, τον Γιώργο Ματαράγκα, κ.α. τράβηξε σαν μαγνήτης το κοινό της Πάτρας και είναι αξιοσημείωτο πως ιδιαίτερα στις διπλές παραστάσεις του σαββατοκύριακου και δη στις βραδινές δεν έπεφτε καρφίτσα και το θέατρο ήταν γεμάτο.

Χαρακτηριστικές της επιτυχίας και αποδοχής της παράστασης από το Πατρινό απαιτητικό κοινό είναι και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook και δείχνουν την ουρά που είχαν σχηματίσει οι θεατές έξω από το Πάνθεον επί της Γούναρη αλλά και μέσα στις σκάλες.

Οι ηθοποιοί της παράστασης που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους Πατρινούς, υποσχέθηκαν πως θα πρέπει να ξαναέρθουν ώστε να μπορέσουν κι άλλοι θεατές να απολαύσουν το έργο.

Στο τέλος της βραδινής παράστασης της Κυριακής την ώρα της υπόκλισης ο Γιώργος Ματαράγκας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και πρωτοφανή ανταπόκριση και ενδιαφέρον του, είπε πως θα ξαναέρθουν οπωσδήποτε στο μέλλον στην Πάτρα ενώ ζήτησε από τους θεατές αν είναι δυνατόν να μην αποκαλύψουν στους φίλους τους τον δολοφόνο του έργου «για το καλό του έργου και για το δικό σας καλό», όπως είπε γελώντας.

Στην παράσταση που παιζόταν για 2η χρονιά στην Αθήνα, συμμετείχαν ακόμα οι ηθοποιοί Θοδωρής Αντωνιάδης και Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι επίσης ξεχώρισαν με την παρουσία και ερμηνεία τους.

Επιμέλεια -Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight