Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Προγραμματίστηκε επιπλέον παράσταση για τον "Μέγα Ανατολικό ερωτογραφία εν πλώ" στο Λιθογραφείον

Προγραμματίστηκε επιπλέον παράσταση για ...

Μία από τις ιδιαιτερότητες της παράστασης, είναι ότι οι άντρες και οι γυναίκες κάθονται χωριστά και αντικριστά

Μία έξτρα παράσταση του έργου «Ο Μέγας Ανατολικός ερωτογραφία εν πλώ» προγραμματίστηκε να δοθεί την Τρίτη 31/3/2015 στις 19.00 στο θέατρο Λιθογραφείον της Πάτρας καθώς οι θέσεις και τα εισιτήρια για τις 2 παραστάσεις του έργου απόψε Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στις 21.30 και την Τρίτη στις 21.30 έχουν δοθεί.

«Ο Μέγας Ανατολικός ερωτογραφία εν πλώ», του Ανδρέα Εμπειρίκου θεωρείται το εκτενέστερο νεοελληνικό μυθιστόρημα και είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο θέατρο.

Οι κρατήσεις για αυτή την επιπλέον παράσταση, ξεκίνησαν ήδη στο τηλέφωνο 2610 328 394 και με μήνυμα στην σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον στο facebook.

«Ο Μέγας Ανατολικός», η τολμηρή παράσταση-έκπληξη της χρονιάς, που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, μετά τον επιτυχημένο της κύκλο στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων και τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Θησείον, έρχεται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Λιθογραφείον της Πάτρας.

Το έργο είναι ακατάλληλο κάτω των 17 χρονών.

Μια από τις ιδιαιτερότητες της παράστασης που είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, είναι ότι οι άντρες και οι γυναίκες κάθονται χωριστά και αντικριστά.

Οι συντελεστές

Σύνθεση Κειμένων, Δραματουργική επεξεργασία, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία & Κοστούμια: Μπάμπης Γαλιατσάτος & Κατερίνα Μαούτσου.

Βοηθός σκηνοθέτη: Έμη Πανουργιά

Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος

Ηχογραφήσεις – Επιμέλεια Ηχογραφημένων: Γιωργής Τσουρής

Φωτογραφίες: DorianIdrizi, Άννα Μερτζάνη

Ερμηνεία: Μπάμπης Γαλιατσάτος & Κατερίνα Μαούτσου.

Ακούγονται οι φωνές των: Ελένης Βεργέτη, Λευτέρη Γαλιατσάτου, Ακύλλα Καραζήση, Θεανώς Μεταξά, Ηρώς Μπέζου, Έμης Πανουργιά, Άλκηστης Πουλοπούλου, Μαρίας Σκουλά, Γιωργή Τσουρή, Νικόλα Χανακούλα.

Για το έργο

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να ταξιδέψει με τον Μεγάλο Ανατολικό. Από το Λίβερπουλ στη Νέα Υόρκη. Συναντά τα πρόσωπα του μυθιστορήματος. Που διερωτώνται. Που ερωτώνται. Που ερωτεύονται. Η επανάσταση, οι ενοχές, οι απαγορεύσεις. Όλα ηδονικά. Στη θάλασσα, όλα ξεκινούν απ’ την αρχή. Δεν υπάρχουν κανόνες, θρησκείες, παρελθόν, μέλλον. Υπάρχει μόνο η αχανής μπλε επιφάνεια. Και ο Μέγας Ανατολικός είναι ο τρόπος να την προσεγγίσεις. Να καταλάβεις το μέγεθός της. Στην ένωση τους. Η θάλασσα και ο Μέγας Ανατολικός. Η γυναίκα και ο άνδρας. Ο Παν. Ο έρως.

Διάρκεια 90 λεπτά.

*Τιμές Εισιτηρίων: 14 € & 10 € (φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View