Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Γκουτσίδης: "Μας έμεινε η πικρία"

Γκουτσίδης: "Μας έμεινε η πικρία"

Οι δηλώσεις του κόουτς του Παναιγιαλείου

Με πικρία υποδέχτηκε τα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Παναιγιάλειος και παρά τη νίκη (3-0) σε βάρος της Ερμιονίδας ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Σήμερα είχαμε μπροστά μας το πιο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι και καταφέραμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μια πολύ καλή εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα με τόση πίεση και άγχος να αποδίδει και να σημειώνει τόσα γκολ.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα που για μας ήταν ένα ξύπνημα. Αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες αξίζει κάτι καλύτερο. Η βαθμολική μας θέση μας αδικεί. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα πάμε για τη νίκη στον Ταύρο, θα δούμε τα άλλα αποτελέσματα και τι έχουμε κάνει.

Είναι σίγουρο ότι είμαστε στα πλέι άουτ με βαθμούς πάνω από όλα. Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε ήταν να βρεθούμε όσο πιο ψηλά και να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους γινόταν για τη σωτηρία. Μένει μια πικρία, γιατί αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο».

Σε ερώτηση για το χειροκρότημα των οπαδών προς τον ίδιο:

«Όταν σε επευφημούν είναι κολακευτικό. Αισθάνομαι καλά, αφού οι οπαδοί δείχνουν ότι ευχαριστήθηκαν την ομάδα μέχρι τώρα. Τους θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο και στα δύσκολα. Οι προπονητές φεύγουν και έρχονται και θέλω να πω κάτι.

Αυτή η ομάδα με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του αξίζει τη στήριξη, γιατί έχουν όραμα. Όσοι αγαπάτες τον Παναιγιάλειο στηρίξτε τον. Αν συνεχίσουν αυτοί οι άνθρωποι να δουλεύουν και να διορθώσουν κάποια πράγματα, τότε με υπομονή αυτή η ομάδα θα πάει πιο ψηλά. Κάντε υπομονή και αυτή η ομάδα θα παίζει σε πιο μεγάλο επίπεδο».

Ο Γιάννης Γκοτσούλιας είπε:

«Το  παιχνίδι ήταν κομβικό για εμάς, θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Καταφέραμε να πάρουμε τον αγώνα, με τη νίκη να μας δίνει την ευκαιρία να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους στο επόμενο παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας, ο οποίος μας έχει οδηγήσει ως εδώ παίρνοντας από όλους μας το 100%, κάτι που δεν συνέβαινε πριν και τον ευχαριστούμε».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports