Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρκαριάν: "Δεν προλαβαίνουμε για δεύτερη θέση, θα κυνηγήσουμε την τρίτη"

Μαρκαριάν: "Δεν προλαβαίνουμε για δ...

Tόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής

Στεναχωρημένος από την ισοπαλία με την Ουγγαρία εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν, που απόψε έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

«Είναι δύσκολο να προκριθούμε, είμαστε πολύ μακριά. Σίγουρα δεν προλαβαίνουμε τη δεύτερη θέση, αλλά για την τρίτη θα προσπαθήσουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας αλλά πρέπει να δώσουμε λύση στα προβλήματα που είχαμε σήμερα» τόνισε ο πολύπειρος Ουρουγουανός προπονητής.

Ποια ήταν αυτά τα προβλήματα; «Την ακρίβεια τις πάσες, την ακρίβεια στις τελικές πάσες αλλά και τις ευκαιρίες που μάς έκαναν στο τέλος. Το ξέρουν και τα παιδιά αυτό, μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Πιστεύω όμως πως ο δρόμος είναι αυτός. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Όπως είπε ο κ. Μαρκαριάν «είχα δει την Εθνική και στο Μουντιάλ και στα προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών, αλλά δεν ήξερα πώς νιώθουν και τι αισθάνονται οι παίκτες. Έχω καλύτερη πληροφόρηση τώρα, τα ξέρω περισσότερο τα παιδιά. Έχουμε λίγο χρόνο για να είμαστε καλύτεροι τη στιγμή που ξεκινάμε τις προπονήσεις».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχει δει εκτιμά ότι «μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και για παραπάνω ώρα, όχι μόνο για 30 λεπτά όπως σήμερα. Δεν είναι πως δεν παίξαμε επιθετικά, δεν δημιουργήσαμε ή δεν προσπαθήσαμε. Τα κάναμε όλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports