Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απάντηση Βαρουφάκη για τα σπίτια της Πατρινιάς συζύγου του

Η απάντηση Βαρουφάκη για τα σπίτια της Π...

Μετά την αποκάλυψη της Daily Mail

Η αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» την περασμένη εβδομάδα ότι «ο Έλληνας υπουργός νοικιάζει την πολυτελή εξοχική κατοικία στην Αίγινα με τη βδομάδα αντί 5.000 ευρώ» προκάλεσε αίσθηση.

Όμως, εκτός από το σπίτι της Αίγινας έγινε γνωστό πως κατά τη διάρκεια της απουσίας του ζεύγους στο Τέξας, με τον ίδιο τρόπο νοικιαζόταν για ολιγοήμερες διακοπές και το οικογενειακό σπίτι της κυρίας Στράτου στην Πλάκα. Δηλαδή χωρίς τη σχετική άδεια του ΕΟΤ.

Και μπορεί σε δηλώσεις του στο «ΘΕΜΑ» ο υπουργός Οικονομικών να είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμιά ιδιοκτησιακή σχέση με τα εν λόγω σπίτια, ωστόσο, το μπλέξιμο για το πώς θα φορολογηθούν τα όποια έσοδα προέκυψαν από την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του και αν θα πρέπει να πληρωθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος είναι δεδομένο.

Πάντως, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star το βράδυ της Κυριακής ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε σχετικά με το θέμα τα εξής: «Δύο μήνες ψάχνουν για εμένα και τώρα επεκτάθηκαν στον οικογενειακό μου κύκλο. Είναι αναμενόμενο, τη στιγμή της διαπραγμάτευσης που ζούμε».

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight