Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιάννης Αιβάζης από την Πάτρα, μίλησε στο thebest.gr με θερμά λόγια για την Μαρία Κορινθίου -Παίζουν μαζί στο "Άνω...Κάτω"

Ο Γιάννης Αιβάζης από την Πάτρα, μίλησε ...

Ο Γ. Αιβάζης πρωταγωνιστεί στην '"Ποντικοπαγίδα" -Απόψε οι 2 τελευταίες παραστάσεις στο Πάνθεον στην Γούναρη

Μπορεί να ακούστηκαν διάφορα τον τελευταίο καιρό όπως ότι έχουν φτάσει μέχρι και σε δικηγόρο προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου (το αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real news), ωστόσο ο γοητευτικός ηθοποιός Γιάννης Αιβάζης  που βρίσκεται στην Πάτρα με την ωραία και γεμάτη ανατροπές παράσταση «Η Ποντικοπαγίδα» που παίζεται κι απόψε Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο Πάνθεον (στις 18.00 και στις 21.00) δεν έδειξε κάτι τέτοιο να ισχύει στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την περασμένη Παρασκευή στον «Φάρο».

Μάλιστα το thebest.gr στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, συνομίλησε για λίγο μαζί του και ο Γιάννης Αιβάζης εκφράστηκε με θερμά λόγια για την παράσταση όπου όχι μόνο συμπρωταγωνιστεί με την πολύ όμορφη και σέξι σύζυγο του ηθοποιό Μαρία Κορινθίου (έχουν αποκτήσει ως γνωστό κι ένα παιδάκι) αλλά υπογράφει και την σκηνοθεσία.

Ο λόγος για την παράσταση «Άνω…Κάτω» που παίζεται Δευτερότριτα στο θέατρο Βεάκη στην οδό Στουρνάρη, της Αθήνας (εκεί παιζόταν και η Ποντικοπαγίδα σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη που ξεκίνησε από την Πάτρα μία μίνι περιοδεία ανά την ελληνική περιφέρεια) και έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές. Η παράσταση που μάλιστα συνεχίστηκε για 2ο χρόνο φέτος, αφορά σ’ ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων και ανατροπών που στήνεται με πρωταγωνιστές έναν σέξι πλούσιο, έναν μπατίρη, μια ξαναμμένη θεούσα και ακόμη μερικά παράξενα πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το στόρι του έργου που έχει γράψει ο Δημήτρης Μητρόπουλος, τι μπορεί να συμβεί όταν ένας νέος, πλούσιος και σέξι άντρας χάνει όλα τα λεφτά και τον αντρισμό του μέσα σε λίγα λεπτά. Μία « βαρβάτη» αδερφή, ένας άφραγκος φίλος, μια ξαναμμένη θεούσα, μια πρόεδρος φιλοζωικής και μια τρελή υποψήφια….νύφη, κάνουν τη ζωή του ΑΝΩ…ΚΑΤΩ.

Πρωταγωνιστούν εκτός από τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου, οι Δημήτρης Μενούνος, Κατερίνα Μάντζιου, Μαρκέλλα Παππά, Κατερίνα Βαλμάκη ενώ μαζί τους σ’ ένα ρόλο έκπληξη εμφανίζεται ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς.

"Η Μαρία (Κορινθίου) είναι καλή ηθοποιός και εξαιρετική στην παράσταση", μας είπε.

Ο Γιάννης Αιβάζης επίσης όπως ανέφερε στο thebest.gr στη σύντομη και υπό βροχή συνομιλία μας, αυτό το διάστημα παίζει και στην κινηματογραφική ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» που γυρίζει ο Μανούσος Μανουσάκης ενώ ακόμα έχει έτοιμο ένα σενάριο που φιλοδοξεί να μεταφέρει στο σινεμά και να το σκηνοθετήσει ο ίδιος (δεν μας διευκρίνισε αν θα παίξει κιόλας).

Να προσθέσουμε πως ο Γιάννης Αιβάζης έχει σκηνοθετήσει και την παιδική θεατρική παράσταση «Φαίδωνας, ο ξεχωριστός μου αδερφός» της Έλενας Τασιοπούλου, που ανέβηκε  στο θέατρο Μπροντγουαίη –Παιδική σκηνή, στην οδό Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα.

*Στην «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι που αξίζει να δείτε στο Πάνθεον παίζει και η Πατρινή φινετσάτη πρωταγωνίστρια Όλγα Πολίτου στο ρόλο της αινιγματικής κυρίας Μπόιλ, η Κάτια Νικολαίδου, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Αγγελική Δαλιάνη, ο Γιώργος Ματαράγκας, κ.α.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight