Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O σπουδαίος Aλ Πατσίνο ως γερασμένος ροκ σταρ στο φιλμ "Danny Collins" - Από 2 Απριλίου στην Ελλάδα

O σπουδαίος Aλ Πατσίνο ως γερασμένος ροκ...

Συμπρωταγωνιστούν οι Μπόμπι Καναβάλε, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Πλάμερ και Ανέτ Μπένινγκ

«Τίποτα Δεν Τελειώνει Κύριε Κόλινς - Danny Collins», έτσι λέγεται η νέα κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον 75χρονο σήμερα μύθο του Χόλυγουντ, τιμημένο με βραβείο Όσκαρ καλύτερης α’ ανδρικής ερμηνείας για το συγκινητικό «Άρωμα Γυναίκας» το 1993, Αλ Πατσίνο.

Η ταινία που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ σε αρχικά περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών, θα βγει στους Ελληνικούς κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, σε διανομή από την εταιρεία Odeon και αναμένεται πιθανότατα να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Πριν από 40 χρόνια ο Τζον Λένον του έστειλε ένα γράμμα.

Αυτός όμως δεν το έλαβε ποτέ… Μέχρι σήμερα!

Ο σεναριογράφος των επιτυχημένων ταινιών «Αυτοκίνητα», «Μαλλιά Κουβάρια», «Last Vegas» και «Crazy, Stupid Love», Νταν Φόγκελμαν, ο οποίος κατάγεται από το Νιου Τζέρσει, αποφασίζει να περάσει πίσω από την κάμερα, παραδίδοντας μια πανέμορφη, γλυκιά και συγκινητική ιστορία (μία δραματική κομεντί) για τις πολυπόθητες δεύτερες ευκαιρίες. Στον ρόλο του ενορχηστρωτή δεν θα μπορούσε να βρεθεί κανείς άλλος από τον αξεπέραστο Αλ Πατσίνο, ο οποίος υποδύεται έναν γερασμένο πλέον ροκ σταρ, η ζωή του οποίου αλλάζει εν μια νυκτί, λόγω ενός γράμματος που άργησε 40 χρόνια να παραδοθεί!

Χάρη στις παλιές του επιτυχίες από την εποχή που μεσουρανούσε, ο τραγουδιστής Ντάνι Κόλινς (Αλ Πατσίνο) δείχνει να τα έχει όλα: χρήματα, δόξα, μία νέα, σέξι αρραβωνιαστικιά και αρένες γεμάτες με θαυμαστές που τον λατρεύουν. Αλλά μετά από χρόνια έντονης ζωής, αποτυχημένων σχέσεων και συναυλιών με τα ίδια και τα ίδια τραγούδια κάθε νύχτα, η ρουτίνα καταχρήσεων έχει αρχίσει να βαραίνει τη συνείδηση του διαβόητου ρόκερ.

Έτσι, όταν ο επί πολλά χρόνια μάνατζέρ του (στο ρόλο ο πάντα υπέροχος Κρίστοφερ Πλάμερ της «Μελωδίας της Ευτυχίας» που μάλιστα φέτος γιορτάζονται τα 50 χρόνια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας) του παρουσιάζει ένα γράμμα που δεν παραδόθηκε ποτέ, γραμμένο σαράντα χρόνια πριν από τον θρύλο των Beatles, Τζον Λένον, ο Ντάνι αποφασίζει να ακούσει καθυστερημένα τη συμβουλή του ειδώλου του και να ακολουθήσει την καρδιά του. Ακυρώνει μία sold-out περιοδεία και μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο του Νιου Τζέρσι για να ανακαλύψει εκ νέου την αγάπη του για τη μουσική, αλλά και την οικογένεια που απαρνήθηκε αποζητώντας τη φήμη.

Στην ταινία που ακούγεται ενδιαφέρουσα παίζουν ακόμα ο 44χρονος συμπαθής ηθοποιός Μπόμπι Καναβάλε, η Ανέτ Μπένινγκ, η Τζένιφερ Γκάρνερ, η Melissa Benoist, κ.α.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture