Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα με ευρύ σκορ για τον Απόλλωνα Πατρών στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ

Ήττα με ευρύ σκορ για τον Απόλλωνα Πατρώ...
Μάτσας Ηλίας

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας σε μια από της δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος

Δύσκολο έργο είχε ευθύς εξ αρχής ο Απόλλων Carna στην Πυλαία σε μια έδρα από την οποία έχει περάσει μόνο ο Ολυμπιακός φέτος. Ο Απόλλων πλήρωσε το κακό επιθετικά πρώτο ημίχρονο και παρόλο που έδειξε αξιοπρόσεκτη βελτίωση στην άμυνα δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 68-46.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα από την πρώτη περίοδο όπου προηγήθηκαν μέχρι και με 15 πόντους (23-8). Μετά το 26-13 του πρώτου δεκαλέπτου, οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά άστοχες με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόλις 19 πόντοι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί τα ηνία του αγώνα με +18 (38-20). Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν λίγο στη συνέχεια, αλλά κατάφεραν να διατηρηθούν άνετα μπροστά στο σκορ με 15 πόντους διαφορά (49-34). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του και μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία συνέτριψε τους Πατρινούς με 68-46. 

Πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Λάνγκφορντ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ και ακολούθησαν οι Κάρτερ και Τσόχλας που σημείωσαν από 11. Αντίθετα από τους Απόλλωνας Πάτρας διεσώθη μόνο ο Αργυρόπουλος που σκόραρε 14 πόντους, καθώς οι συμπαίκτες του δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. 

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ έφτασε στην 15η νίκη του φέτος και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφού ο Άρης αγωνίζεται αύριο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα ο Απόλλων Πάτρας προβληματίζει με την παρουσία του τον τελευταίο μήνα, καθώς αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του, ωστόσο παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ, καθώς με ρεκόρ 10-12 είναι στην 8η θέση της κατάταξης.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 68-46
Τα δεκάλεπτα
: 26-13, 38-20, 49-34, 68-46
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 14 (1), Λιάπης, Κάρτερ 11 (1), Τσόχλας 11 (3), Δέδας 4, Μαργαρίτης 10, Κώττας, Όντουμ 6, Βον 4, Σιναντίνοβιτς 4, Χαριτόπουλος 4, Σαλούστρος.
Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Σκορδίλης 7, Αργυρόπουλος 14 (1), Φιτζπάτρικ, Μπατής 2, Ελ-Αμίν 6, Πελεκούδας, Μολφέτας 1, Νιφόρας 4, Κούτρας, Γοργόνης 4, Γεωργαλής, Σιγκούνας 8.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports