Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιο μεγάλο project έχει αναλάβει να παρουσιάσει φέτος η Κάτια Ζυγούλη;

Ποιο μεγάλο project έχει αναλάβει να παρ...

Επανέρχεται δυναμικά

Σε μία από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της είναι η Κάτια Ζυγούλη. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απείχε συνειδητά από τα δρώμενα λόγω της αφοσίωσής της στη μητρότητα αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει δυναμική επιστροφή.

Αυτό θα γίνει με ένα πολύ δυνατό project με το οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί. Η Κάτια θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Madwalk!

Η Κάτια ανυπομονεί να αναλάβει το νέο της ρόλο και ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση, μέσα από δεκάδες προτάσεις που φτάνουν σε εκείνη συνεχώς, ήταν ότι συνδυάζει τα δύο πράγματα που αγαπά και ξέρει καλά. Τη μόδα και τη μουσική.

Τη μόδα, μέσα από τα χρόνια που την υπηρέτησε ως μοντέλο και τη μουσική, λόγω της σχέσης της με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Για την δυναμική της επιστροφή μίλησε πρόσφατα και στο περιοδικό L'officiel, στο οποίο είναι το cover girl για το επετειακό τεύχος.

“Είμαι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου! Δουλεύω εντατικά και συνειδητά πάνω σε ένα νέο project το οποίο ανυπομονώ να ολοκληρώσω", επιβεβαιώνει η Κάτια.

Ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα και τη μουσική ταιριάζει απόλυτα στην ιδιαίτερη προσωπικότητά της και δεν είναι η πρώτη φορά που τον στηρίζει. Πέρυσι, είχε εμφανιστεί στο λαμπερό event, για πρώτη φορά, χωρίς να συνοδεύεται από τον Σάκη.

Φέτος, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, στην πέμπτη συνεχή χρονιά της διοργάνωσης. Και δεν είναι το μόνο πράγμα που θα δούμε από εκείνη στα επαγγελματικά της!

Εκτός από τις καμπάνιες ή τις φωτογραφίσεις που κάνει στην Ελλάδα και μάλιστα απολαμβάνει ιδιαίτερα, ασχολείται και με πολλά project στο εξωτερικό. Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram δίνοντάς μας μία γεύση από τα παρασκήνια.

"Χαίρομαι πολύ που η Μόδα στην Ελλάδα κινείται και παράγει. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί. Έχουμε σημαντικούς επαγγελματίες που ανταγωνίζονται επάξια καταξιωμένους ξένους σχεδιαστές. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς κάνουν σημαντικά βήματα στο εξωτερικό", αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Η Κάτια έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks του εξωτερικού και ξέρει καλά το χώρο της μόδας. Αυτό, την κάνει και το ιδανικό πρόσωπο για το μοναδικό fashion project που ανέλαβε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight