Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Βαγγέλης Περρής για την Σπυροπούλου: Αυτό δεν λέγεται συνεργασία, λέγεται...

Ο Βαγγέλης Περρής για την Σπυροπούλου: Α...

Μίλησε στο Θέμη Γεωργαντά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο «MAD» ήταν ο Βαγγέλης Περρής που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιάνη Βαρουφάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ αποκάλυψε πως για του χρόνου έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδέες.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε: «Ο Βαρουφάκης έχει μια ραγδαία πτώση της δημοτικότητας γιατί υποχρεώνεται πέρα από το να είναι ωραίος να κάνει και κάποια άλλα πράγματα. Έχει φωτογραφηθεί, έχει βγει σε κανάλια και τα έκανε λάθος αυτά. Σε λίγο σκέφτομαι που δεν θα τον ζητάει κανείς και θα βγαίνει σαν τον... Μητσάρα. Πίσω από διάφορες συνεντεύξεις θα είναι και ο Βαρουφάκης. Με χαρτί που θα λέει “Βαρουφάκης” γιατί κανείς δεν θα το θυμάται, για να θυμόμαστε στο όνομά του.

Στη συνέχεια είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με δική μου πρωτοβουλία την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Κωνσταντίνα, νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξεις κάποια πραγματάκια”. Μου λέει “δεν μου τα λες ακριβώς;”, και της είπα “ευχαρίστως, ένα, δύο τρία”. Αυτό δεν λέγεται συνεργασία. Αυτό λέγεται ότι ανταλλάσσεις απόψεις με έναν άνθρωπο και το έχουμε κάνει κατά καιρούς με όλους. Δεν γίνεται αυτό και κάθε μέρα».

Σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί να συνεργαστεί του χρόνου με την Σπυροπούλου, απάντησε: «Για του χρόνου έχω συγκεκριμένες ιδέες που δεν περιλαμβάνουν το εν λόγω concept».

 

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight