Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόψε ο Ακάθιστος Ύμνος στην Υπεραγία Θεοτόκο - Στην Ευαγγελίστρια ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Απόψε ο Ακάθιστος Ύμνος στην Υπεραγία Θε...

Πλήθος πιστών αναμένεται να κατακλύσουν απόψε τους ιερούς ναούς

Σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 ψάλλεται στις εκκλησίες ο Ακάθιστος Ύμνος στην Υπεραγία Θεοτόκο (και οι τέσσερις στάσεις).

Στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην οδό Μαιζώνος η ιερά ακολουθία ξεκινά στις 19.00 το απόγευμα και θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Πλήθος πιστών αναμένεται να κατακλύσουν απόψε τους ιερούς ναούς και να προσκυνήσουν την χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Μητροπολίτης Πατρών μετά το τέλος της κατανυκτικής ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου, στις 21.15 το βράδυ θα βρίσκεται στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου όπως κάθε Παρασκευή. Κι εκεί θα ψαλεί η ακολουθία του Ακάθιστου ύμνου που θα συνδυαστεί με ιερά αγρυπνία στον τάφο του Πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέου.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 ο κ.κ. Χρυσόστομος θα παρευρεθεί στην μουσική θρησκευτική εκδήλωση της Πατρινής Βυζαντινής Χορωδίας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ στον νέο ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών. Η συναυλία με τίτλο «Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται» θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου (Κυριακή Ε’ Νηστειών) το πρωί, ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών ενώ στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής θα προεξάρχει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις