Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Και καμιά φορά αυτοί με τις καλές προθέσεις είναι οι χειρότεροι..."

"Και καμιά φορά αυτοί με τις καλές ...

Τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Δημήτρης Μπαλαφούτης με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Παναρκαδικό την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά:

"Αλήθεια είναι η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Όταν κρύβεις την αλήθεια σκόπιμα υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η μία είναι να κάνεις τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι τους λες την αλήθεια ...τρώγοντας το κουτόχορτο…η άλλη πιθανότητα είναι να ξυπνήσουν και να δουν ότι τους έκρυβες. Και επειδή είναι μια εποχή που ότι ρίξεις στον τοίχο κάτι θα κολλήσει και επειδή κάποιοι συνεχίζουν να οπισθοδρομούν έχω να καταθέσω ως πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας την δίκαιη και αντικειμενική άποψη μου σχετικά με τον αγώνα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθη στις 22.03.15 μεταξύ ΑΧΑΙΚΗΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Τον αγώνα παρακολούθησα προσωπικά, από κοντά ,στα δημοσιογραφικά θεωρία μαζί με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Τίποτα απ’ όσα ισχυρίζεται σήμερα με την καταγγελία του ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΚΟΣ Α.Ο δεν συνέβει. Υπάρχει μια ξεκάθαρη στρέβλωση των γεγονότων που στόχο έχει να βλάψει το όνομα της Αχαϊκής αλλά η καταγγελία επίσης βάλλει και εναντίον της ελληνικής αστυνομίας με στόχο να μειώσει το αξιέπαινο έργο της. Αυτό που εγώ διαπίστωσα και σήμερα διατυπώνω ήταν ένα και το αυτό. Ο διαιτητής του αγώνα ήταν "λίγος" για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για την τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία που αυτό είχε.

Σε ερώτηση μου μάλιστα, που απεύθυνα στον εν λόγο διαιτητή για ποιό λόγο προέβη στη διακοπή του αγώνα, μου απάντησε πως κάποιος φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που του προκάλεσε αναστάτωση για το τι αυτό θα μπορούσε να επιφέρει. Δυστυχώς δεν έχουν μάθει ακόμα κάποιοι ν’ αντιμετωπίζουν τα πράγματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Και καμιά φορά αυτοί με τις καλές προθέσεις είναι οι χειρότεροι..."!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports