Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου Μιχάλη που "έσβησε" στο λεωφορείο φεύγοντας από την Πάτρα όπου σπούδαζε

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου...

Αναπάντητα τα ερωτήματα για την οικογένειά του και τους φίλους του

Σημερα γράφεται η τελευταία σελίδα του δράματος για την οικογένεια του Μιχάλη Παντατοσάκη, ο οποίος "έφυγε" τόσο αιφνίδια, σκορπίζοντας τον πόνο στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και σε όλη την τοπική κοινωνία τόσο της γενέτειράς του στην Κρήτη, όσο και στην Πάτρα όπου σπούδαζε.

Όπως αναφέρει με το creteplus η νεκρώσιμη ακολουθία ψάλλεται στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο στην Κρήτη, όπου θα βρίσκεται η σορός του από τις 9 το πρωί. Η κηδεία του ξεκίνησε στις 11 π.μ.

Τι πραγματικά συνέβη;

"Τι πραγματικά συνέβη στον άτυχο νέο;". Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί συγγενείς, φίλοι, καθηγητές και συμφοιτητές του άτυχου νέου που άφησε την τελευταία του πνοή μεσα στο ΚΤΕΛ της μεσημεριανής διαδρομής Πάτρα-Αθήνα.

Ο 22χρονος φοιτητής που καταγόταν από την Κρήτη στις 20 Μαρτίου είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή απο την Πάτρα προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του, αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του, ενώ σοκαρισμένοι καθηγητές και οι συμφοιτητές του από το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις